Linn Ahlborg öppnar upp: "Känner mig rätt vilsen"

- Foto: Youtube/@linnahlborg, Instagram/@linnahlborg
Dela på Pinterest
Linn Ahlborg är en av Sveriges största influencers och vloggare med totalt över en miljon följare på sina diverse sociala medier. Nu öppnar hon upp sig för sina följare om hur hon har mått den senaste tiden.

Linn Ahlborg, 23, är en av Sveriges största vloggare och influencers med närmare en halv miljon prenumeranter på Youtube och ännu fler som följer henne på Instagram. Utöver sina sociala medier driver hon även klädvarumärket "LXA The Label".

Linn Ahlborg: "Fått mig att reflektera mycket"

Linn Ahlborg är känd för att vara transparent på sina sociala medier och delar gärna med sig av både det härliga och det stundtals jobbiga i livet med sina följare. Det var under fredagsmorgonen som Linn öppet och ärligt delade med sig av hur hon har mått den senaste tiden. I en story på Instagram skriver hon följande:

"Är i en period där jag känner mig rätt vilsen. Det är okej och det har fått mig att reflektera mycket. Vad jag egentligen vill göra och vad som egentligen är viktigt. Har varit mycket med min familj och skrivit massor. Jag vet att jag kommer hitta rätt till slut men det får ta sin tid. Tack för att ni har tålamod med mig". 

Foto: Instagram/@linnahlborg

Vi skickar en styrkekram till Linn och hoppas att hon mår bättre snart!