Loafers dam – höstens 7 snyggaste loafers

- Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Loafers är den perfekta vardagsskon och kan matchas på en rad olika sätt, med byxor, kjolar, klänningar eller till och med shorts för en trendig look. Modette tipsar om de 10 snyggaste loafers just nu.

Artikeln innehåller kommersiella länkar

Loafers för dam

Loafers är kända för sitt tidlösa utseende med en platt sula och en enkel slip-on-design. Under åren har loafers har genomgått en mängd olika stiltrender och kan anpassas till olika stilar. Från penny loafers till tassel loafers och bit loafers (med spänne), finns det en mängd olika stilar att välja mellan, vilket gör det möjligt att hitta en perfekt matchning för alla stilar och tillfällen.

Loafers – den ultimata höstskon

Loafers är den ultimata mellansäsong skön och gör sig som allra bäst på hösten. Loafers finns numera i en uppsjö olika material och färger, läder, mocka, sammet eller andra material samt utforska färger som svart, brunt, blått eller mönstrade alternativ. Detta gör det möjligt att anpassa dina loafers efter din personliga smak och garderob. Modette listar de 10 snyggaste skorna just nu för alla stilar och smaker. 

1. Svarta loafers

När det kommer till skor så finns det en klassisk följeslagare som förtjänar en speciell plats i våra hjärtan: svarta loafers. Vill man vara extra trendig så kan man haka på trenden med strumpor i skorna. Något som Hailey Bieber anammat och starkt förespråkar i sina outfits. 

Svart loafers från Arket. Pris: 1890 kronor, du hittar dem här!


2. Bruna loafers, & Other Stories

Det finns få skor som kan mäta sig med med den tidlösa elegansen som bruna loafers. Dessa skor har länge varit en favorit bland fashionabla kvinnor, och det är inte svårt att förstå varför.

Bruna loafers från & Other Stories. Pris: 1300 kronor, du hittar dem här!


3.Bruna mocka loafers med spänne, Tamaris

Bruna mocka loafers med spänne kombinerar det bästa av två världar: det lyxiga känslan av mocka och den sofistikerade detaljen av spännet. 

Mocka loafer från Tamaris. Pris: 1100 kronor, du hittar dem här!


4. Loafers med lack

Lack loafers ger en känsla av elegans och gör dem till ett utmärkt val för mer uppklädda tillfällen. Lack loafers passar även perfekt som inneskor på festligheter under säsongens kallare månader.

Lack loafers från NA-KD. Pris: 599 kronor. Köp dem här!

5. Beiga loafers

För en avslappnad och bekväm outfit, matcha beiga loafers med ett raka jeans och en enkel t-shirt samt en chunky kofta över. 

Beiga loafers från Arket. Pris: 1990 kronor. Du hittar dem här!

6. Vita loafers, Vagabond

Vita loafers är en sofistikerad och fräsch tolkning av den klassiska svarta loafern. Vita loafers matchas bäst ihop med en monokrom outfit i ljusa toner som beige eller krispigt vitt. 

Vita loafers från Vagabond. Pris: 462 kronor. Du hittar dem här!

7. Svartvita loafers, Vagabond

En svartvit kombination av de två mest tidlösa färgerna skapar en sko som är både elegant och modern samt ger den klassiska loafern en spännande twist.

Svartvita loafers från Vagabond. Pris: 1200 kronor. Du hittar dem här!

Läs även:

Trenchcoats för dam – 9 snygga och prisvärda trenchcoats

Handväskor – 9 snygga och prisvärda handväskor under 2000 kronor

Skinnjacka för dam – 6 snygg skinnjackor att bära i höst

Så får du håret att växa med hjälp av rosmarinolja – 4 tips