9 tips på trenchcoats att bära i vår

- Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press
Dela på Pinterest
När det kommer till klassisk och tidlös stil, finns det få plagg som kan mäta sig med en välklädd trenchcoat. Detta ikoniska ytterplagg har behållit sin popularitet i över hundra år och fortsätter vara en viktig del av modemedvetnas garderober.

Artikeln innehåller kommersiella länkar

Trenchcoats 

Många modehus och designers har skapat sin egen twist på den klassiska trenchcoaten. Idag hittar vi trenchcoats med  asymmetriska knäppningar, avtagbara ärmar och eleganta längre modeller som ger extra skydd mot regn och kyla. Trenchcoaten är ett mångsidig ytterplagg som fungerar lika bra över en enkel t-shirt och jeans som över en elegant klänning. Trenchcoaten kan bäras under majoriteten av året, och man enkelt kan göra lager på lager under, för att anpassa sig efter säsongens växlande temperaturer.

En av de mest charmiga aspekterna med trenchcoaten är dess mångsidighet i design och färg. Du kan hitta trenchcoats i olika längder, från korta och eleganta till längre modeller som ger extra skydd mot regn och kyla.

Långa och korta trenchcoats

Här kommer vi att dyka ner i en av höstens mest omtyckta och trendiga plagg, trenchcoaten i olika mönster, färger och längder.

1. Klassisk trenchcoat för dam

En klassisk beige trenchcoat är ett stilsäkert kort i varje garderob. Den dubbelknäppta designen tillsammans med bältet i midjan ger en fin silhuett och feminin touch. Det klassiska ytterplagget har varit på tapeten i årtionden tack vare sin tidlösa design och är ett populärt ytterplagg på höstkanten. 

1. Klassisk beige trenchcoat från COS. Pris: 195o kronor. Köp den här!

2. Ljusbeige trenchcoat från NA-KD. Pris: 949 kronor. Köp den här!

3. Beige trenchcoat i linne från & Other Stories. Pris: 1950 kronor. Du hittar den här!

2. Korta trenchcoats för dam

Den korta trenchcoaten är en spännande nytolkning av den klassiska och tidlösa designen som har förtrollat modemedvetna kvinnor i årtionden. Denna moderna tolkning har kvar alla de ikoniska elementen som kännetecknar den traditionella trenchcoaten - dubbelknäppning, bred krage och epåletter - men med en fräsch och uppdaterad twist.

1. Kort cape trenchcoat från COS. Pris: 990 kronor. Du hittar den här!

2. Populär kort trenchcoat från Arket. Pris: 1790 kronor. Köp den här!

3. Kort beige trenchcoat från COS. Pris: 890 kronor. Du hittar den här!

3. Svart trenchcoat för dam

Den svarta trenchcoaten är tidlös samtidigt som den passar perfekt för olika tillfällen och säsonger, allt från formella möten till avslappnade kvällar. En svart trenchcoat är en säker stilinvestering som alltid ger en sofistikerad touch till din outfit.

1. Mörk trenchcoat från Lindex. Pris: 1499 kronor. Du hittar den här!

2. Svart trenchcoat från COS. Pris: 1150 kronor. Du hittar den här!

3. Klassisk svart trenchcoat från Lindex. Pris: 1499 kronor. Köp den här!

Läs även:

Loafers dam – höstens 7 snyggaste loafers

Handväskor – 9 snygga och prisvärda handväskor under 2000 kronor

Inspireras av Bianca Ingrosso – sno stilen

Inspireras av årets it-girl Sofia Richie – sno stilen

Skinnjacka för dam – 6 snygg skinnjackor att bära i höst

Så får du håret att växa med hjälp av rosmarinolja – 4 tips