Christian Bauers missöde under frieriet – Pernilla tappade ringen

Christian Bauers missöde under frieriet – Pernilla tappade ringen
Christian Bauers frieri kantas av en hel del oväntade händelser. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Stefan Jerrevång/TT
Dela på Pinterest
Christian Bauer har det inte helt lätt när han försöker fria till Pernilla Wahlgren.

Det råder kärleksyra i "Wahlgrens värld"! Vid årskiftet friade Christian Bauer till Pernilla Wahlgren – och nu visas det äntligen på tv. 

Redan i det första avsnittet av den nya säsongen av den populära realityserien fick tittarna följa med på förberedelserna inför att Christian skulle ställa den stora frågan till Pernilla. Det hela kantades av mycket nervositet och en hel del hinder på vägen för att få med stora delar av familjen Wahlgren-Ingrosso till den skidort där frieriet skulle komma att ske. 

Bianca Ingrossos chock över valet av ring

Väl på plats möttes Christian Bauer av en chockerad Bianca Ingrosso. Varför? Hon fick reda på att Bauer köpt hennes mamma en ananasring

– Du fucking driver, fick en förväntansfull Christian som svar när han beskrev för Bianca hur ringer ser ut. 

Ja, helt enligt plan gick kanske inte det där snacket Bianca. Och kanske var det så att själva frieriet inte heller gick riktigt som förväntat. 

Christian Bauer friar till Pernilla Wahlgren

I säsongens andra avsnitt, när det har blivit dags för Bauer att gå ner på knä framför sin Pernilla, är hon nämligen mitt uppe i en rapp. 

Men den rappen blir det snabbt tyst på när Pernilla får syn på Christian som står alldeles tårögd på knä bredvid henne. 

– Vill du gifta dig med mig?, frågar en märkbart berörd Christian Bauer. 

Pernilla kan knappt tro sina ögon och det tar lång tid innan hon faktiskt inser att det är på riktigt – det är nu och här det händer. Christian friar! 

Tappar ringen på golvet  

Men i samma veva händer det som inte får hända. Pernilla tappar ringen och blir tvungen att bege sig ner på golvet för att leta. 

Pernilla tappar förlovningsringen på golvet. Foto: discovery+/Wahlgrens värld

– Är den borta?, utbrister Christian, samtidigt som Pernilla letar febrilt efter ananasringen. 

Till slut hittas ringen och Christian får äntligen trä på den på Pernillas finger. Och efter mycket om och men så säger hon också ja!

– Alltså vem hade trott det här för några år sedan. Att jag hittat en kille som inte bara älskar mig, utan han älskar allt runt omkring mig och han vill stanna med mig resten av livet, säger Pernilla Wahlgren i en synk i avsnittet. 

Avsnitt 2 av "Wahlgrens värld" sänds på Kanal 5 och på discovery+ den 14 september 2023.