Bianca Ingrosso visar upp privata sms:et från Pär Lernström: "Skärp er"

Bianca Ingrosso visar upp privata sms:et från Pär Lernström: "Skärp er"
Bianca Ingrosso och Pär Lernström var kollegor i "Talang" på TV4. - Foto: Carl-Olof Zimmerman/TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Vad har Pernilla Wahlgren, Bianca och Benjamin Ingrosso samt Mikael Sandström gemensamt? Ja, det var något som Pär Lernström lade märke till under årets Kristallengala.

I början av september arrangerades den årliga Kristallengalan som i år ägde rum på Cirkus i Stockholm. Programledare var Mark Levengood och Kristina Petrushina, mer känd som Keyyo, och bland gästerna fanns många av Sveriges tv-personligheter. 

På plats var bland andra Pernilla Wahlgren samt både Bianca och Benjamin Ingrosso – ett gäng som både var nominerade och pristagare av flera priser. På galan befann sig även programledaren Pär Lernström – en person som det har visat sig gjorde en speciell iakttagelse under kvällens gång. 

Under galan ska han nämligen gått förbi nämnda familjen Wahlgren-Ingrosso och upptäckt att de alla satt med blicken riktad ner i sina telefoner. 

Han ska då ha tagit en bild av det hela och därefter skickat den till sin före detta "Talang"-kollega Bianca Ingrosso. Bilden som Pär Lernström skickade har nu skapat en rad olika reaktioner på sociala medier. 

Bianca Ingrosso har nämligen publicerat sms-konversationen på sitt Instagram-konto med över 1,3 miljoner följare. 

Förutom bilden på Pernilla, Bianca och Benjamin ska Pär Lernström även ha skickat med orden "kul att ni kom". 


Under inlägget med sms-konversationen syns flera hundra kommentarer från Biancas följare. 

Majoriteten av kommentarerna innehåller skrattande emojis, men det finns också de kommentarer som skrivits av följare som riktar kritik mot att mobilen är en så stor del av människors liv idag.

"Var det där kul, jag tycker det är tragiskt jag"

"Så jävla tragiskt. Skärp er"

"Folk bakåt verkar umgås i alla fall."

"Dessa jävla mobiler"

"Uttråkad?"

"Verkligheten!!"

"Dagens sätt att umgås! Prata inte med varandra smsa eller snapa istället. Sorgligt!" 

På bilden som Pär Lernström tagit av familjen Wahlgren-Ingrosso syns även Mikael Sandström, mer känd som doktor Mikael, och även han syns njuta av lite skärmtid.