Charlotte Tilbury makeup öppnar i Sverige – tips på 11 virala produkter att köpa

- Foto: Charlotte Tilbury MBE, NK
Dela på Pinterest
Charlotte Tilbury har äntligen lanserats på den svenska marknaden där man äntligen får chansen att prova på hennes mest virala produkter.


Artikeln innehåller kommersiella länkar 

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury är en framstående brittisk makeupartist och grundare av det globalt erkända skönhets- och kosmetikamärket med samma namn, Charlotte Tilbury Beauty. År 2013 lanserade hon sitt eget skönhetsmärke, där hon introducerade en rad innovativa produkter som snabbt blev populära och blev favoriter bland både konsumenter och kändisar. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, har Charlotte Tilbury, ofta refererad till som ”stjärnornas makeupartist”, blivit en av de mest framstående make up artisterna. Hennes expertis har skapat oförglömliga looks för röda mattan-event och modevisningar världen över.

En värld av glamour och lyx

Charlotte Tilbury har gjort sig känd för att erbjuda produkter som inte bara är av hög kvalitet, utan också för att hon lyckats skapat en känsla av lyx och glamour. Varje produkt, från de ikoniska Flawless filter till de virala Beauty wands, har revolutionerat och gått virala på sociala medier. 

Charlotte Tilbury öppnar på NK 

Charlotte Tilbury, det hyllade brittiska smink- och skönhetsvarumärket, tar klivet in på den svenska marknaden genom att öppna en dedikerad yta på varuhuset NK i Stockholm, samt på NK:s officiella webbsida. Denna lansering möjliggör för alla skönhetsentusiaster att uppleva och testa varumärkets ikoniska och virala produkter både fysiskt och digitalt. Lanseringen sker den 20 september.

Charlotte Tilburys virala produkter

Charlotte Tilbury har inte bara erövrat skönhetsvärlden utan även sociala medier, där varumärket gått viralt på TikTok tack vare dess innovativa och högkvalitativa produkter som fångat uppmärksamheten hos influencers och skönhetsentusiaster världen över.

1. Charlotte Tilbury Beauty wand

Charlotte Tilbury's beauty wand sticks har blivit något av en sensation på TikTok, där användare hyllar dem för deras fina pigmentering och enkla applicering. De finns i varianterna contour, blush och highlighter, vilket gör det möjligt att skapa en fullständig look med bara några få produkter. Den krämiga formulan gör det enkelt att blanda ut produkterna för ett naturligt resultat, samtidigt som den kan byggas upp för de som föredrar en mer dramatisk effekt. Du hittar Beauty light wand här i olika färger!

2. Charlotte Tilbury Flawless filter

Charlotte Tilbury's "Flawless Filter" har blivit en riktig snackis på TikTok, och har förmågan att skapa en perfekt lyster och glow till ansiktet. Produkten har hyllats för sin förmåga att fungera som en tonad primer under foundation, vilket ger en jämn och strålande bas att bygga vidare på. Den fungerar även utmärkt att blanda ut med foundation, för att skapa en lätt och naturlig täckning som låter huden skina igenom. Dessutom kan "Flawless Filter" användas som en highlighter, applicerad på ansiktets framträdande drag för att framhäva och ge en extra dimension till makeup-looken, vilket gör den till en måste-ha produkt i varje skönhetsälskares sminkväska. Flawless filter finns att köpa här!

3. Charlotte Tilbury Magic cream

Charlotte Tilbury's Magic Cream är en hyllad hudvårdsprodukt som har blivit känd för sin rika formulan, som innehåller ingredienser som hyaluronsyra, peptider och vitamin C, och är designad för att ge intensiv återfuktning, minska fina linjer och ge huden lyster. För att få en bra sminkrutin krävs bra hudvård under sminket, Magic cream är en perfekt grund som hjälper att sminket att håller hela dagen. Du kan köpa magic cream här!

4. Charlotte Tilbury Matte revolution lipstick Pillowtalk

Läppstiftet Pillow Talk har blivit ett av varumärkets mest omtalade favorit. Läppstiften finns i flera paletter av nyanser att välja mellan, har Matte Revolution-läppstiftet blivit ett måste i makeupväskan för skönhetsälskare över hela världen.

Du hittar läppstiftet här!


5. Charlotte Tilbury Lipcheat – Läppenna

Letar du efter den perfekta läppennan som klarar av allt från jobbmöten till festkvällar? Dessa läppennor finns dessutom i flera olika färger för alla tillfällen. 

Tips – för att få din läppenna att hålla länge så kan du dutta på ett tunt lager med transparent puder och applicera lite läppenna igen. Detta hack får läpparna att hålla hela dagen även om man äter och dricker. Du hittar läppennan här!


6. Charlotte Tilbury Magic vanish concealer

Magic vanish concealer är framtagen för att effektivt neutralisera och jämna ut hudtonen genom att dölja pigmenteringar och minska synligheten av mörka ringar under ögonen. Helt klart ett måste i sminkväskan!

7. Charlotte Tilbury – Luxury palette of pops pillow talk

Denna palett är en storfavorit! En perfekt blandning av pigmenterade och skimriga färger och är våran go-to palett – köp den här!

8. Charlotte Tilbury – Settingspray

Denna settingspray kapslar in sminket som gör att det håller hela dagen. Sprayen får huden att hålla sig återfuktad och doftar dessutom väldigt gott. Du hittar settingsprayen här!

9. Charlotte Tilbury Airbrush bronzing powder – Bronzer

Denna bronzer är perfekt nu när hösten och vintern närmar sig och solbrännan känns som ett minne blått. Perfekt för att addera lite extra glow när mörkret kommer. Spana in bronzern här!

10. Charlotte Tilbury Airbrush flawless finish – Settingpowder

Ännu en favorit är detta setting powder som suddar ut små fina linjeroch får sminket att hålla hela dagen.  Man får verkligen den airbursh finish man önskar från ett setting powder. Du hittar det här!

11. Charlotte Tilbury – Charlotte's beautiful skin foundation

Charlotte's beautiful skin foundation kommer i 30 olika nyanser och är mediumtäckande som skapar lyser och fukt. En solklar favorit! Du hittar den här!


Läs även

Så får du håret att växa med hjälp av rosmarinolja – 4 tips

Latte makeup – produkterna du behöver till sminktrenden

Sminktrender– två sminklooks att göra i sommar

Hur får man håret att hålla? – 8 tips för en hållbar frisyr

Festliga sminkningar med glitter och skimmer