Bianca Ingrossos första ord om Phillipe Cohens nya tjej: "Känner henne"

Bianca Ingrosso berättar om relationen till exets nya kärlek
Bianca Ingrosso berättar om relationen till exets nya kärlek. - Foto: Stella Pictures/Robert Eklund/ddp/abaca press
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har båda gått vidare efter den långa relationen. Nu berättar influencern om relationen till exets nya kärlek.

Det har gått ungefär ett år sedan influencern Bianca Ingrosso och krögaren Phillipe Cohen gjorde slut. Parets stormiga på- och av-relationen varade i omkring tio år innan de gick skilda vägar en gång för alla. 

Phillipe har gått vidare efter uppbrottet med Ingrosso och de senaste månaderna har han delat bilder tillsammans med en ny tjej, nämligen Rebecca Lindbergh Thor. Nu senast syntes de på en romantisk resa till Italien. 

Läs mer: Phillipe Cohen på romantisk resa – visar upp lyckan

Biancas relation till exets nya kärlek

I podcasten Högt i tak, som drivs av medieprofilerna Sanna Guidetti och Rosanna Charles, svarar Bianca på frågan om vad hon tycker om att exet träffat någon ny.

– Det känns ingenting alls, jätteglad för hans skull, svarar influencern och förklarar sedan att hon känner till Rebecca sedan tidigare. 

– Jag känner henne.

Om de är vänner eller hur nära dem är säger hon däremot inte.

"Överväldigande känsla"

När festivalen Lollapalooza gick av stapeln i Stockholm fick Bianca att hon plötsligt fick en överväldigande känsla vid tanken på exet och hans nyfunna kärlek.

– På Lollapalooza, när jag var bakfull, fick jag en överväldigande känsla som gjorde mig tårögd över att jag är så lycklig för hans skull. Vi båda är så värda att få känna kärlek på annat håll. Vi har inga hard feelings mot varandra.

Sedan fortsätter Guidetti och Charles prata om att det måste vara svårt för tjejen som går in i en relation där Bianca är killens exflickvän, men då är influencern snabb med att avfärda påståendet.

– Han har världens bästa familj så jag tror att de gör henne trygg.

Bianca lever singellivet till fullo

Även influencern har gått vidare från det stormiga förhållandet. I en annan podcast, Det Skaver, berättar hon att hon just nu lever sitt bästa singelliv, och att hon nyligen spenderade en natt med sin "drömkille".

– Det var en otrolig, otrolig, otrolig natt, säger hon.