Pernilla Wahlgren om otäcka händelsen med Bianca Ingrosso: "Dyngrak"

Pernilla Wahlgren om otäcka händelsen med Bianca Ingrosso: "Dyngrak"
I ett avsnitt av "Wahlgrens värld" berättar Pernilla Wahlgren om en otäck händelse som hon var - Foto: STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren tog med sin dotter Bianca Ingrosso på Finlandsbåten och fick då vara med om en omskakande upplevelse.

Pernilla Wahlgren har varit verksam som artist sedan unga år. Hon slog igenom när hon tävlade i Melodifestivalen med låten "Picacdilly Cirkus" 1985 och har sedan dess släppt en rad olika låtar och uppträtt på en mängd olika platser.

En av de kanske lite mer udda platserna som hon uppträtt på är Finlandsbåten, något hon berättar om i ett avsnitt av "Wahlgrens värld". Men det är inte bara glada minnen hon har från det gigget. I avsnittet berättar hon nämligen att hon faktiskt var med om något riktigt otäckt i samband med att hon uppträdde på båten. 

Pernilla Wahlgren talar ut om otäcka upplevelsen

Pernilla Wahlgren förklarar att det var på självaste nyårsafton som hon fått i uppdrag att uppträdda på Finlandsbåten. Då hennes dotter Bianca Ingrosso fyller år den 30 december, det vill säga dagen innan nyårsafton, så hade hon erbjudit henne att följa med på resan. Dessutom fyllde Bianca Ingrosso 18 år just det året, så det var en extra speciell födelsedag för dem båda. 

Men fram mot natten hände något som är den största mardrömmen får många föräldrar. Pernilla kunde inte hitta Bianca och hon fick inte heller tag på henne via telefon. 

– Jag giggar och sen kommer jag till min hytt efteråt, då är hon inte där, berättar Pernilla i avsnittet. 

Hittade inte Bianca 

Hon förklarar att timmarna gick och paniken började stiga inom henne. När klockan slagit tre bestämmer sig Pernilla för att ge sig ut i pyjamas och leta efter sin dotter, mitt bland allt folk på Finlandsbåten.

Till slut, runt klockan fyra på morgonen, då hittar Pernilla äntligen Bianca. Dock på ett lite oväntat ställe med ett minst sagt oväntat sällskap:

– Jag hittad henne till slut klockan fyra på morgonen uppe på däck, dyngrak med två bananer i pyjamas. Två killar som klätt ut sig till bananer i pyjamas, berättar Pernilla Wahlgren. 

Som tur är fick historien ett lyckligt slut och Bianca hittades välbehållen.

"Wahlgrens värld"-avsnittet sänds på Kanal 5 den 12 oktober klockan 21.00.

LästipsHär är personen som tros bli årets julvärd i SVT 2023