Efter barnets födsel – då pausar Danny Saucedo karriären

danny-anna
Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson väntar sitt första barn tillsammans. - Foto: Tim Aro/TT, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson ser fram emot att bli föräldrar i början av december. Men det verkar som att det första året inte kommer att innebära mycket ledighet för Danny.

Danny Saucedo, 37, blev känd för hela svenska folket genom sin medverkan i Idol och har sedan dess gjort sig ett namn både som artist och som programledare för TV-serien "Ägd av Danny". 

Nu väntar han en ny roll i livet: att bli pappa. I augusti delade Danny och flickvännen Anna Eriksson, 28, den glada nyheten på Instagram. Bebisen är beräknad att komma i början av december, vilket gör 2024 till ett intensivt år för Danny. Nu berättar han att det inte kommer att bli mycket ledig tid hemma med familjen, i alla fall inte under det första året. 

Danny Saucedo: "Ska vara farsaledig 2025"

Trots bebisens ankomst ser Danny ingen möjlighet till en lugn pappaledighet inom den närmaste framtiden. Han har nämligen flera bollar i luften och planerar inte att ta ledigt förrän 2025:

– Jag har massor av projekt nästa år. Jag ska vara farsaledig 2025 tror jag, och nästa år så bomba med jobb. Jag har ganska många projekt i luften så jag ska bara landa och sen ska jag rulla vagn, säger han till Expressen.

När han får frågan om han inte skulle vilja vara mer hemma när barnet är fött svarar Danny följande:

 – Förmodligen, absolut. Men jag kommer vara borta om dagarna och komma hem på kvällarna. Jag styr mycket över min tid själv, men periodvis har jag väldigt mycket att göra och andra perioder har jag det väldigt mycket lugnare. Så jag kommer vara hemma väldigt mycket ändå.

Källa: Instagram/@dannysaucedo