Benjamin Ingrossos nya bröllopsbesked – visar upp bröllopsplatsen

Benjamin Ingrossos nya bröllopsbesked – visar upp bröllopsplatsen
Benjamin Ingrosso reser runt i världen och på vägen verkar han ha hittat sin framtida bröllopsplats! - Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso reser till vackra platser runt om i världen, och på vägen tycks han ha hittat platsen där han vill gifta sig.

Benjamin Ingrosso lever till synes livets glada dagar just nu. Han har precis avslutat en succéartad sommarturné, han blev nyligen farbror och nu reser han runt i världen och äter massvis med goda saker. 

Benjamin Ingrosso vid kändistäta platsen

Av artistens sociala medier att döma har han som sagt rest en hel del på sistone. Han har vistats i London, Los Angeles och nu senast i Italien, närmare bestämt vid Comosjön. 

Platsen är välbesökt, inte minst av kända personer. Skådespelaren George Clooney har haft hus vid sjön och och han har anordnat en rad olika fester på platsen där bland andra David och Victoria Beckham synts till. 

Orden om framtida bröllopet

Nu syns alltså en av Sveriges kanske mest populära profiler spendera tid vid Comosjön. Benjamin Ingrosso verkar till och med så pass tagen av platsen att han uppger att han vill gifta sig där. 

"Wanna get married in Como one day", skriver han i ett inlägg på sin Instagram. 

 

Vem den lyckliga blir som får dela sin stora dag med Benjamin Ingrosso vid Comosjön, det återstår att se! 

LästipsEfter romansen med Benjamin Ingrosso – det gör småbarnsmamman Frøya Winther idag