Efter romansen med Benjamin Ingrosso – det gör småbarnsmamman Frøya Winther idag

Efter romansen med Benjamin Ingrosso – det gör småbarnsmamman Frøya Winther idag
Frøya Winther och Benjamin Ingrosso. - Foto: Instagram/@frejaswinther, Ida Åkesson/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso har haft fullt upp med sitt artisteri den gångna sommaren. Men vad gör hans tidigare romans Frøya Winther idag?

Sedan uppbrottet med Linnea Widmark 2019 har Benjamin Ingrosso inte varit särskilt öppen med vem han träffat och hur det legat till i kärlekslivet. Men förra året började artisten synas en hel del tillsammans med den norska influencern Frøya Winther. De umgicks bland annat hemma hos Pernilla Wahlgren på Lidingö och på Frøyas hemmaplan i Oslo. Frøya var även i Paris och firade Benjamin när han fyllde 25 år i fjol.

Frøya Winther i Paris tillsammans med Benjamin Ingrosso med nära och kära. 

Med på familjen Wahlgren-Ingrossos semester

Förra sommarens sågs hon även umgås med familjen Wahlgren-Ingrosso i Marbella. Även Frøya Winther har publicerat bilder från resor med Benjamin Ingrosso i sitt flöde.

Frøya Winther och Benjamin Ingrosso syns i en av Bianca Ingrossos videos från sommaren 2022.
Benjamin Ingrosso fångas på bild av Frøya Winther under en middag i Spanien.

Orden om relationen mellan Frøya Winther och Benjamin Ingrosso

Men något vidare uttalande om själva relationen dem emellan skedde inte. De gick i alla fall inte rakt på sak vad gäller den saken. När de fått frågor om huruvida de är ett par eller inte har de valt att ge svar som inte direkt varit rakt på sak. 

– Jag kan säga en sak, Frøya är otrolig. Hon är en otroligt fin tjej. Punkt!, sa Benjamin Ingrosso under en intervju med Aftonbladet i april. 

När Frøya Winther fick frågan om hur det ligger till med honom och den svenska artisten, svarade hon att det går "väldigt bra".

Även Bianca Ingrosso har uttalat sig om relationen och då berättat att Frøya är älskad av hela familjen.

Frøya Winther efter romansen med Benjamin Ingrosso

Men sommaren 2023 har Frøya Winther inte synts till i familjen Wahlgren-Ingrossos olika flöden. Inte heller har Benjamin Ingrosso synts till bland det Frøya publicerat från sin vardag. 

Något som numera inte heller syns till på parternas olika sociala konton är gillamarkeringar eller kommentarer från varandra, vilket var vanligt förekommande förr. Men avföljt varandra helt, det har de inte gjort. Benjamin och Frøya följer fortfarande varandra på Instagram. 

Ingen kan ha missat att Benjamin Ingrossos sommar varit fylld med spelningar runt om i Sverige, men vad gör Frøya Winther idag?

Frøya Winther fortsätter influera på sociala medier och syns både på Instagram och Tiktok. Hon umgås en hel del med sin bästa vän tillika infuencerkollegan Juliana Supriano. Hon reser och umgås mycket med sin dotter Olivia – en person som ibland förekommer i Winthers sociala medier-flöde. 

Frøya Winthers dotter Olivia föddes 2019, när Frøya var i 27-årsåldern.

Lästips6 saker du vill veta om Frøya Winther