Amanda Schulman har smygkollat på Alex Schulmans ex-fru: "Skäms"

Amanda Schulman har smygkollat på Alex Schulmans ex-fru: "Skäms"
Alex Schulman är idag gift med Amanda Schulman. Han har tidigare varit gift med Katrin Zytomierska. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, STELLA Pictures/Jari Kantola, Maja Suslin / TT
Dela på Pinterest
Alex Schulman och Katrin Zytomierska var gifta mellan åren 2007-2008. Nu är hon aktuell i realityserien "Bingo & Julia", något som Schulmans nuvarande fru Amanda Schulman är väl medveten om.

Amanda och Alex Schulman gifte sig på Gotland 2010. Året innan fick de barn tillsammans, parets första dotter Charlie och året dessförinnan bröt Alex Schulman upp med Katrin Zytomierska som han gifte sig med 2007. 

Blev gravida efter tre veckor 

Alex Schulman har tidigare uttryckt att han blev glad över att han och Amanda blev gravida så pass tidigt in i sin relation:

– Jag minns hur glad jag var när hon blev gravid efter bara tre veckor: "Nu har jag henne, nu kan hon inte eller det kanske hon kan, men det är mycket jobbigare att lämna mig", sa han när han gästade Malou von Sivers i "Malou möter". 

Idag har paret tre barn ihop. 

Gästar Alex och Sigges podcast

15 år har gått sedan Alex Schulman och Katrin Zytomierska skiljde sig. I ett avsnitt av podcasten "Prime video talks", som drivs av Sigge Eklund och Alex Schulman, kommer relationen på tal. 

Det är när Amanda Schulman gästar podcasten som Katrin Zytomierska tas upp, detta i och med att Amanda ska ha kollat på Prime Videos realityserie "Bingo & Julia", där Katrin medverkar en hel del. Att serien har tittats på hemma hos dem ska Alex ha upptäckt, vilket Amanda uppger att hon inte känner sig helt bekväm med. 

Tittat i smyg 

Amanda berättar att hon tittat på programmet i smyg då hon är väl medveten att henens mans ex-fru är en stor del av realityn. 

– Hon är med väldigt mycket. Hon är en tredje part, säger Amanda Schulman i podcasten. 

Amanda Schulman: "Skäms" 

Sigge Eklund, som även han ska ha sett programmet, uppger att han tycker att relaityn är "som porrfilm" och att det är ett "skamlöst driv framåt". Amanda håller håller med: 

– Jag tycker också det. Det är därför jag skäms att Alex har sett att jag har sett. 

Lästips: Amanda Schulman: Lägenheten, mamma, pappa och bröllopet med Alex Schulman