Zoë Kravitz och Channing Tatum har förlovat sig – så träffades de

Zoë Kravitz och Channing Tatum ska gifta sig.
Zoë Kravitz och Channing Tatum ska gifta sig. - Foto: Stella Pictures / TT
Dela på Pinterest
Zoë Kravitz och Channing Tatum tände kärleksgnistan för två år sedan, och ska nu gifta sig.

Skådespelarna Zoë Kravitz och Channing Tatum planerar ett bröllop, enligt E! News. Paret blev nyligen förlovade efter cirka två år tillsammans.

Kravitz, 34, visade troligen upp sin förlovningsring när hon dök upp med Tatum, 43, på Kendall Jenners halloween-fest i Los Angeles den 28 oktober. Paret hade matchande dräkter från skräckfilmen "Rosemary's Baby" från 1968.

Träffades under inspelning

Första gången det börjades rykta om en romans mellan skådespelarna var i augusti 2021 när de jobbade på Kravitzs regidebut "Pussy Island". Kravitz sades då ha setts åka bak på Tatums motorcykel i New York. Skådespelerskan har senare delat med sig av att hon känt en dragning till Tatum långt innan de träffades.

– Jag trodde, även på avstånd, innan jag kände honom, att han var en feminist och att han inte var rädd för att utforska den mörka sidan, eftersom han vet att han inte är sån, berättade hon för Wall Street Journal i augusti 2022.

Paret har ännu inte debuterat officiellt på röda mattan tillsammans, men de båda närvarade på Met-galan 2021 separat och lämnade galan tillsammans. De har valt mer privata utflykter, ofta i sällskap med vänner som nyligen blivna dollarmiljardären Taylor Swift.

Tatums och Kravitz tidigare relationer och barn

Kravitz var tidigare gift med skådespelaren Karl Glusman. Paret gifte sig i hennes pappa Lenny Kravitzs hem i Paris 2019 efter tre års dejting. Ungefär 18 månader senare, i januari 2021, ansökte hon om skilsmässa.

Innan det hade Kravitz även en kort romans med "You" och "Gossip Girl"-stjärnan Penn Badgley som tog slut 2013, enligt Us Weekly.

Vad gäller Tatum var han tidigare gift med dansaren Jenna Dewan från 2009 till 2019. De har även en dotter tillsammans, Everly Tatum, som nu är tio år gammal.

Sedan uppbrottet med Jenna Dewan och innan Zoë Kravitz har Tatum dejtat andra. Exempelvis hade han en fling med popstjärnan Jessie J, något som Modette har skrivit om tidigare.