Därför valde Therese att lämna Robinson: "Grät tre dygn i sträck"

therese-tang
Therese Tang öppnar upp om anledningen bakom beslutet att lämna "Robinson". - Foto: TV4, Daniel Sahlberg/TV4
Dela på Pinterest
I senaste avsnittet av Robinson valde deltagaren Therese Tang att plötsligt lämna programmet. Nu öppnar hon upp om beslutet bakom avhoppet.

Höstens upplaga av överlevnadsprogrammet "Robinson" är i full sving, och spänningarna mellan deltagarna fortsätter att öka. 

En välkänd deltagare vid det här laget är Therese Tang, 41, som tidigare i veckan valde att avsluta sin medverkan i tävlingen. Nu öppnar hon upp om anledningen bakom beslutet. 

Therese Tang om avhoppet i Robinson 2023: "Den här skiten tar jag inte"

Deltagaren Therese Tang var i början av tävlingen med i Lag Nord, men efter interna konflikter bytte lagmedlemmarna ut henne till Lag Syd under en förhandling. Efter en tid i Gränslandet återvände Tang till sitt ursprungliga lag, Lag Nord. 

Väl tillbaka upplevde hon dock att hon blev attackerad av flera andra deltagare, något som hon öppnar upp om i en intervju med Nyheter24:

– Jag gör inget annat än gråter tre dygn i sträck. Jag är nästan otröstlig och säger till produktionen: “Jag vill inte vara här, jag vill bara åka hem. Kan ni bara snälla ordna att jag får åka hem?” Men de försöker uppmuntra mig att vara kvar, och att hålla i och hålla ut.

Till slut blev situationen ohållbar, och Therese beslutade sig för att lämna Robinson frivilligt. 

– Jag kände bara att den här skiten tar jag inte. Ingen förtjänar att behandlas på det här sättet. Ingen ska behöva uthärda så starka grupppåtryckningar, säger hon till sajten.