Peg Parneviks kärlekshyllning i "Så mycket bättre" – till sin framtida man

Peg Parnevik om uppbrottet: "Vill hitta min framtida man"
Peg Parnevik är en av artisterna som är med i "Så mycket bättre" 2023. - Foto: Skärmdump TV4/Så mycket bättre, Jari Kantola/Stella Pictures
Dela på Pinterest
TV4:s långkörare "Så mycket bättre" är igång och en av artisterna som är med i år är Peg Parnevik, som är en av dem som uppträder under premiäravsnittet. Låten riktar sig till hennes framtida man, berättar hon i avsnittet.

Årets premiäravsnitt av "Så mycket bättre" har äntligen gått av stapeln och redan i det första avsnittet framfördes en rad olika grymma framträdanden av artisterna som är med. 

I det första avsnittet av "Så mycket bättre" deltar artisterna Lasse Holm, Mapei, Dogge Doggelito, Jonathan Johansson, Eagle-Eye Cherry, Ellen Krauss och Peg Parnevik

Peg Parnevik tolkar Ellen Krauss 

Den artist som är först ut att framföra sin tolkning av en av sina artistkollegor är Dogge Doggelito, som då framför sin tolkning av Jonathan Johanssons låt "Rosa himmel". 

Under den första lunchen i "Så mycket bättre" tar också Peg Parnevik plats på scen och framföra sin tolkning av Ellen Krauss låt "The Wedding". 

Inför att Peg Parnevik ska sjunga sin låt berättar hon att några av de tolkningar hon förberett inför programmet har hon behövt ändra till följd av att "livet kommit emellan". 

LästipsDärför misstänker följarna att Peg Parnevik och pojkvännen har gift sig

Uppbrottet med ex-pojkvännen

Hon förklarar att en av hennes tolkningar skulle handla om den relation hon var i vid tillfället hon skrev den, men att hon blev tvungen att ändra låtens koncept helt då relationen tog slut: 

– Jag var i en relation. Nu är jag inte det, så många av mina låtar jag tänkte bli skulle en kärleksförklaring är nu typ break up-låtar. 

Den första låten som Peg framför i programmet är ett exempel på just en sådan låt som hon tänkte skulle bli en kärleksförklaring till sin egen kärlek, men som till slut fick ett annat syfte.

– Den är till min framtida man, berättar hon i programmet. 

"Vill hitta min framtida man" 

Peg Parneviks tolkning av Ellen Krauss "The Wedding" har hon döpt till "Bättre nu – The Wedding". 

– Jag längtar efter kärlek, jag vill ju hitta min framtida man. Jag vill ju ha det mina föräldrar haft och som min syster haft. Huset och barnen och liksom bli grå med någon, säger Peg Parnevik i avsnittet. 

Idag är Peg Parnevik tillsammans med en man vid namn Sebastian De la Vega

Tidigare i år var hon ihop med musikproducenten Jesper Niklasson. Samma år som Peg Parnevik blev tillsamman med Jesper Niklasson var hon tillsammans med Filip Lamprecht.

LästipsPeg Parnevik om sitt riktiga namn – heter egentligen Ida 

LästipsPeg Parneviks ord om nya pojkvännen Sebastian – avslöjar åldersskillnaden