Zara Larsson flyttar från vindsvåningen i Stockholm: "Bor inte här längre"

Zara Larsson flyttar från vindsvåningen i Stockholm: "Bor inte här längre"
Artisten Zara Larsson ska flytta, det berättar hon på Tiktok. - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, Youtube/British Vogue
Dela på Pinterest
Artisten Zara Larsson ska flytta från sin vindsvåning i Stockholm, det berättar hon i en video på Tiktok.

– Jag har mentalt checkat ut från det här stället. Jag bor inte här längre. I mitt huvud har jag redan flyttat, så vad som än pågår i den här lägenheten är det inte mina bekymmer. Jag bor inte här, säger Zara Larsson i en nyligen publicerad Tiktok-video.

Den plats artisten syftar på är den lägenhet, eller vindsvåning, i centrala Stockholm hon bott i sedan några år tillbaka. I en video producerad av brittiska Vogue visar hon upp bostaden, rum för rum. 

Här syns Zara Larsson ligga i sin säng i ett slags tornrum som är hennes sovrum. Du hitta fler bilder på Zara Larssons vindsvåning här

Foto: Youtube/British Vogue



Var flytten går är fortfarande okänt, men i den nämnda videon berättar Zara Larsson att hon nyligen var och kollade på ett ställe som just nu håller på att renoveras. 

Zara Larsson är tillsammans med dansaren Lamin Holmén. Den senaste tiden kan du bland annat ha sett honom vara bakgrundsdansare i "Allsång på Skansen" och "Melodifestivalen".