Peg Parneviks ord om skönhetsingreppen: "Bara mänsklig"

Peg Parneviks ord om skönhetsingreppen: "Bara mänsklig"
Peg Parnevik. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Noella Johansson/TT
Dela på Pinterest
Artisten Peg Parnevik har varit i ropet sedan flera år tillbaka, och under åren har hon genomgått en utseendeförändring.

Artisten Peg Parnevik slog igenom med låten "Ain't no saint" 2016 och har sedan dess släppt massvis med musik, däribland hitlåtarna "Loafers" och "Misslyckad & hatad". 

Men innan musikkarriären drog igång kunde man se henne i tv-rutan, närmare bestämt i TV3-programmet "Parneviks" som sändes i två säsonger. Då bodde samtliga barn hemma hos föräldrarna Mia och Jesper Parnevik i Florida. 

Idag spenderar Peg Parnevik, precis som sin syster Penny Parnevik, en stor del av sin tid i Sverige. 

Peg Parnevik på Elle-galan 2022. Foto: Fredrik Sandberg/TT


Peg och Penny om skönhetsingrepp 

Peg Parnevik har till synes gjort en hel del förändringar i livet de senaste åren. Även artistens utseende har genomgått en förändring sedan karriärens start, det har Peg själv berättat i podcasten "Pillowtalk", något Nyheter24 tidigare skrivit om. 

– Det är väldigt svårt att som feminist och offentlig person vara en förebild, men jag är också bara mänsklig, har hon sagt i podcasten.

Hon har då även berättat att hon varit med om att ett fillersingrepp gått snett, och betonar därför vikten av att inte gå till en klinik som har som syfte att göra om en fullständigt:

– Man ska gå till någon som är med på att du vill stärka dina bästa sidor av dig själv, och inte att du ska se ut som ett filter.

I podcasten har podduon, Peg och Penny Parnevik, även berättat att de är öppna för att göra skönhetsingrepp som näsoperationer eller en bröstoperationer.

– Jag vill ha ett "nosejob". Om jag får ett nosejob och någon frågade då "har du fått ett nosejob" så skulle jag bara säga "fuck yeah i got nosejob", sa Penny Parnevik i podcasten. 

Peg och Penny Parnevik 2018. Foto: STELLA PICTURES


Peg Parnevik om att bröst- eller näsoperation 

I podcasten understryker Peg Parnevik att en skönhetsoperation inte är något som hon skulle vilja dela med sig av offentligt. Det är helt enkelt privat, menar hon: 

– Jag tycker att det är min personliga sak. Om jag skulle vilja göra botox, ett nosejob, eller ett boobjob, jag pratar inte om sånt för det har med mig själv att göra. 

Peg Parnevik 2016. Foto: Erik Nylander/TT


Podcasten "Pillowtalk" lades ner 2021 och idag hörs hon i podcasten "Peg & Penny". 

LästipsDärför misstänker följarna att Peg Parnevik och pojkvännen har gift sig

LästipsPeg Parneviks ord om nya pojkvännen Sebastian – avslöjar åldersskillnaden