Här är produkterna i Alice Stenlöfs sminkrutin som ger henne glow

Stenlöfs sminkrutin
Alice Stenlöf avslöjar sin nya basrutin som ger henne magiskt glow. - Foto: Bildkälla: alicestenlof/Instagram
Dela på Pinterest
Alice Stenlöf är en svensk bloggare och Youtuber som också är känd för sina snygga ögonbryn och sitt fina glow. Nu avslöjar hon sin basrutin som ger ditt glow det lilla extra.

Denna artikel innehåller reklamlänkar

Alice Stenlöf är en av Sveriges främsta Youtubers och bloggare. Hon har även en populär podd med sin bästa vän Bianca Ingrosso.

Förutom att podda med Bianca och driva sin Youtubekanal är hon grym på att sminka sig – framförallt att få fram ett magiskt glow.

Alice Stenlöf är inte bara en av Sveriges främsta Youtubers, hon är också grym på smink. Bildkälla: alicestenlof/Instagram

Alice berättar i sin vlogg att hon har börjat med en helt ny basrutin som har förändrat hennes glow till det bättre.

Steg ett till Alices glow är att börja med en bra dagkräm som passar hennes hudtyp. Alice berättar att hon har väldigt torr hud och därför använder hon är fetare dagkräm. 

Strobe cream är andra steget till Alices glow. Hon använder sig av MAC Strobe Cream Goldlite. Den fräschar upp och ger din trötta hud lyster och skimmer. Krämen applicerar hon innan foundation och på de ställen hon vill ha glow på – näsa, kindben och panna. Här kan du köpa den till billigast pris.

Alice Stenlöf använder sig av MAC Strobe Cream Goldlite.

Alice berättar att hon sedan applicerar foundation för att jämna till sin hudton och concealer för att ljusa upp under ögonbryn och ögonlock. 

En annan produkt som Alice har i sin basrutin är Illuminising drops från H&M. Den ger riktigt fint glow och ska appliceras på kindbenen och under ögonbrynen.

– Jag tycker den appliceras bäst med fingrarna så att den värms upp lite, säger Alice i videon.

Illuminising drops från H&M.

Läs mer:

Nu släpper alla sminkälskares favoritmärke Makeup Revolution hudvård

Här är 12 sminkfavoriter – som kostar under 200 kronor

Gilla Modette på Facebook!