Nu släpper alla sminkälskares favoritmärke Makeup Revolution hudvård

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Makeup Revolution är sminkmärket som verkligen exploderat i popularitet de senaste åren. Nu har deras grundare, Adam Minto, även avslöjat att de kommer släppa hudvårdsprodukter och vi längtar!

Makeup Revolution är budgetmärket som gjort succé och fått en speciell plats i alla sminkälskares hjärtan på bara några år.

År 2014 lanserades Revolution i London och sen dess har deras populära produkter spridits världen över. Du har säkert någon gång sett eller hört talas om deras populära paletter tidigare då de har allt från contour- till ögonskuggepaletter.

Så som detta contour-kit som är en av deras mest populära paletter.

Något som fått flera att välja smink från Revolution är att de inte testar på djur utan är 100 procent cruelty free. Dessutom är majoriteten av deras produkter veganska.

Nu har grundaren av sminkmärket, Adam Minto, avslöjat på sin Instagram att de kommer utöka sitt sortiment och framöver även sälja hudvård.

"Har aldrig varit mer exalterad! Lansering i augusti 2018 av de första 14 produkterna. Autentiskt. Prisvärt. Transparent. Högt koncentrerat. Lösningar. Välj och blanda. Cruelty free. Veganskt. Tillverkat i england. Bättre hy. Bättre smink", skriver Adam till bilden på Instagram.

Bildkälla: Instagram/Adam Minto

En annan riktigt bra nyhet för alla sminkälskare där ute är att Sephora flyttar in på Gina Tricot i sommar. Se i vilka butiker de flyttar in i spelaren nedan:

Mer:

Tusentals tjejer har fått rösta – det här är det bästa sminket 2018

Så hög SPF borde du egentligen ha enligt hudspecialisten

Vill du bli brun snabbare när du solar? Då måste du ha koll på det här!