Friendzonad av en Oxe? Då är hen förmodligen intresserad av mer

Vilket stjärntecken passar Oxen ihop med? - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Oxen är helt hemma i Venus – så råkar du ha Venus i Oxen är du en riktig love machine. Här förklarar Astro-Alvis allt du vill veta!

Har du Oxen i din Venus? (Obs! Om du inte förstår den frågan – läs den här texten om vad ditt Venustecken är och hur du tar reda på det!)

Modettes astrolog astro-Alvis reder ut allt du vill veta om Venus i Oxen – hur det styr både dina kärleksrelationer, vänskapsrelationer och sexuella attraktioner... 

Så funkar Oxen i Venus relationer generellt

Oxar styrs av sköna och sensuella planeten Venus. Är det något tecken som osar kärlek, sensualitet, förmåga att relatera, ge och beundra kärleken och dess skönhet så är det våra Oxar! Oxens primära funktion är att ha det så bekvämt och njutningsfullt som möjligt omkring sig. Njutningen genomsyrar alla relationer hos Oxen om du har detta tecken i din Venus. 

Oxar behöver inte nyhetens behag eller nya människor att förföra och vänja sig vid. Den partner som Oxen väljer kommer Oxen ta det till sitt slut med, om förtroendet inte bryts något å det grövsta. Oxens mål, det är att sitta och ligga bekvämt, äta och dricka gott, ha pengar på kontot – och älska (japp, fysiskt och sensuellt). Den materiella verkligheten för Oxen är inte till för att nå mål och ambitioner, den är till för att njutas av! Oxar är ofta väldigt harmoniska och mycket stabila i sina relationer, som blir långvariga och produktiva. 

Vilka tecken passar Oxen ihop med?

Oxen passar ihop sina kompisar i jordtecknen: Stenbocken och Jungfrun i allra högsta grad. Oxen passar ofta fint ihop med Vågen som också styrs av Venus. Dessutom passar Oxen ihop med oppositionstecknet Skorpionen – som gärna vill vara lika intim och lojal som Oxen. Även Lejon och Vattumän finner ofta sig må bra i sällskap av Oxar, och vice versa. Ärligt talat, vilket tecken passar Oxen inte ihop med? Oxen är redo att älska och charma alla, och det är inte svårt att älska Oxar tillbaka. 

Hur flirtar en Oxe?

Om Oxen gillar dig och njuter av ditt sällskap kommer Oxen välja dig. Den har inga specifika krav på sin partner, förutom en harmonisk, njutningsfull och stabil relation. Oxen vill inte ha drama eller äventyr. Intensiva känslor och långa samtal varje natt skrämmer bort denna kärleksfulla varelse. Venus i Oxen vill njuta fysiskt, och kan ni njuta av varandra, så räcker det så. Våra Oxar är materialister, och det sträcker sig mot människor också. Känns bra? ÄR bra!, det är Oxens motto, och därför är det så lätt att vara i relation med dem. 

Oxen är ofta inte särskilt påstridig med sitt intresse. Den inleder gärna med en vänskapsrelation för att “vänja sig” vid personen, och utvärdera om det är något att ha eller inte. Men när Oxen väl gillar dig, är hen extremt tydlig med att den gillar dig och vill vara med dig. Väldigt få frågetecken med detta tecken. Oxen gör och är vad den gillar och njuter av, och råkar du vara en av dessa saker, så kommer Oxen vilja ha dig med en lojalitet som aldrig sviker. Här har vi någon som är “in for the long run”. Oxar vet vad de vill ha, ser det, tar det och behåller det, då det är det mest rimliga för dem att göra. Och Oxar är mycket rimliga. Venus i Oxen är därför mycket duktiga på ett uppehålla och hålla sig kvar i relationer överlag, men i synnerhet i kärleksrelationer. Varför tänka på något annat, när man redan har något bra?

Hur imponerar man på en Oxe?

Med lugn, goda matlagningsskills och allt som rör fysisk beröring! Oxar är nöjda med lite – de uppskattar hemmet, myset, fixandet i vardagen. Allt som sker harmoniskt är av njutning för Oxen, oavsett om det är att pyssla hemma, handla mat, laga mat, titta på tv eller spela spel. Inga överraskningar, utan något vanligt och igenkännbart går hem hos Oxen. Går med på vad som helst brukar man säga om Oxen, och så länge det är något som gör partnern glad, är Oxen villig att testa och investera sin tid i. Att investera sin tid (och pengar) i sin partner, gör Oxar gärna och utan betänkligheter. Hem, skog, mat, vardag. Det är den kärleken, den stabiliteten som Oxen är ute efter att förvärva och behålla. En riktig skatt! Duktiga på att bygga och behålla relationer, och trygghet är vad du får om du är med en Oxe. 

Oxen och dejting

När det kommer till dejting är Oxen den som vill ha det gött och gott. Inga extrema äventyr där Oxen känner sig utmanad och behöver prestera, utan aktiviteter där ni kan njuta av varandra och de fysiska tingen. En middag med god dryck går alltid hem här. :)

Vilket kärleksspråk talar Oxen?

BERÖRING är allt för en Oxe. Även om fysiska handlingar värderas högt även här, så kommer det alltid vara beröringen som får en Oxe att smälta och ta emot kärlek. Det är även så Oxen själv älskar, genom fysisk beröring.

Uppstod det frågetecken? Här kan du ställa alla dina astrologifrågor till vår astrolog!