Är Tvillingarna naturligt polyamorösa? Astrologen reder ut

Tvillingarna vill ha så många relationer det bara går!
Tvillingarna vill ha så många relationer det bara går! - Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Vilka tecken passar Tvillingen med – och hur snärjer man någon som har Tvilling i Venus?

Är du Tvilling i din Venus? (Om du inte förstår frågan – börja med att läsa den här texten för att ta reda på vad ditt Venustecken är!)

Här går Modettes briljanta astrolog Astro-Alvis igenom hur tvillingen i Venus funkar i relationer, hur man snärjer den – och hur man märker om man väckt Tvillingens intresse...

Tvillingarna i Venus – allt om dina relationer 

Tvillingarna lever för att få prata, diskutera, umgås och ha så många relationer i omlopp som möjligt! Inte en vän, en partner, en dejt, en bekant – Tvillingarna vill ha många olika att dela sin tillvaro med! Tvillingar är tjenis med kassörskan, städerskan, grannen, brevbäraren, bartendern, och alla som den kommer i kontakt med dagligen. Är du svartsjuk till naturen? Det här är INTE rätt relation för dig! Tvillingarna älskar att kunna prata med många olika människor, och det är oftast helt oskyldigt, och finns inget djupare intresse bakom.  

Hos Tvillingarna hittar vi alla vitsiga, mycket sociala och mångsidiga personer. De verkar alltid ha nya intressen, nya berättelser, nya kontakter, nya planer och kan omöjligt upplevas som tråkiga och ensidiga. Det är nämligen omöjligt att inte intressera sig för livet som Tvilling i Venus. Ni har alltid något projekt och nytt intresse på gång, som ofta inte når sitt slut, men ni har testat och har något att berätta om det! 

Ofta har Tvillingar en miljard sociala kontakter, ingår i olika nätverk och har ungefär 100 hobbys. Välsmort munläder och en förmåga att prata sig ur alla situationer, lustig, rolig, intressant och lekfull, oavsett ålder. Varför skulle man inte vilja vara med en sådan mångfacetterad person?

Är Tvillingen polyamorös till sin natur...?

Men, ofta ser vi att Tvillingens ständiga önskan till något nytt tenderar att inte tillåta den att vara i en och samma relation alltför länge. Om Tvillingen är uttråkad och inte är nyfiken på sin partner, då är gnistan på väg att släckas, och det snabbt! För Tvillingen tappar verkligen intresset snabbt, om inte den är med en partner som också är "på" allt nytt och är villig att springa med Tvillingen genom livet, lika rastlös, lekfull, social och nyfiken. 

Vilka tecken passar Tvillingen ihop med?

Alla som är villiga att dela idéer, samtal och dialog! Mest passade är Vågen, Vattumannen, Lejonet och Skytten om Tvillingarna själva får välja. Även Jungfrun brukar vara en intressant samtalspartner och partner för en Tvilling. 

Vilka tecken passar Tvillingen INTE ihop med?

Mindre bra fungerar Tvillingen med Skorpionen och Kräftan

Hur flirtar en Tvilling?

Det kan vara svårt att utröna Tvillingarnas intresse för någon, den verkar ju intresserad av alla! Ja, Tvillingarna är initialt intresserad av alla, för att sedan utröna sin attraktion till någon specifik genom hur intressanta diskussionerna och tidsfördrivet är med denna person. Venus i Tvillingarna vet inte hur man har tråkigt eller är tyst med sig själv och andra. Det är de mest intressanta, roliga, lättsamma och enkla personerna att ingå i en relation med. Det är varken svårt eller tråkigt, så länge man inte tynger ner dem med känslor och seriositet konstant. 

Alla lufttecken flirtar vilt, men Tvillingar är i synnerhet mån om nya bekantskaper. Men Tvillingen vet sällan om när den verkar flirtig eller intresserad, eftersom den är det till naturen. Vill man fånga en Tvillings intresse, så ska man framför allt vara en rolig person att snacka med. Tillåt inte samtalet att dö ut, var inte tystlåten, och släng in lite roliga fakta och vitsiga skämt då och då. Inget är ointressant för en Tvilling, förutom planering, vardagssysslor och historier utan detaljer. 

En levande, ärlig och lekfull dialog får en Tvilling på fall, och håller intresset kvar! Men förvänta dig inte att du är den enda personen de roas av, för så är det inte och kommer aldrig vara så.

Hur imponerar man på en Tvilling?

Tvillingar är människor som läser böcker halvvägs och spenderar tid med att titta på dokumentärer, gå kurser och googla saker. Tvillingen, den vandrande encyklopedin av information drivs av skämt, ordspråk, dialekter och accenter! En ständig ström av nyheter, frisk luft och något att berätta, det är sånt som också fångar en Tvilling! Vara tyst i sällskap med en Tvilling eller inte vilja berätta något? Kommer inte funka!  Venus i Tvillingarna gillar och njuter genuint utav att prata med andra människor, och diskutera saker, så se till att vara kommunikativ och social, för att snärja en Tvilling!

Tvillingens dejting

När det kommer till dejtande, så funkar det mesta som inte är stelt och tråkigt för detta tecken. Att hänga på en lekpark (och leka), ta en promenad, gå på bio/konsert, bland andra människor, allt det funkar för Tvillingen, som helst väljer att inte sitta stilla eller vara på samma plats länge. Så gå till många olika platser, ta en promenad, eller gör något lekfullt och kul!

Vilket kärleksspråk talar Tvillingen?

MENTALT OCH VERBALT är Tvillingens språk. Här är det ORD som spelar någon roll, så uttryck ditt intresse och kärlek för Tvillingen genom att berätta ALLT du tänker på när du tänker på din Tvilling, och lovorda din kärlek, skriv en dikt, en sång, ett brev. Det imponerar sannerligen på Tvillingar!

Uppstod det frågetecken? Här kan du passa på att ställa dina frågor till vår astrolog!