Mest läst

"Hjälp! Jag är gravid med en Skorpion" – astrologen svarar

Väntar du en Skorpion? Läs astrologens svar här! - Foto: Unsplash / Unsplash / Unsplash
Dela på Pinterest
Läsaren har beräknat förlossningsdatum (BF) mitt i "scorpio season" – astrologen Astro-Alvis lugnar den oroliga blivande Skorpion-mamman.

Är du, precis som många andra av oss, lite extra rädda för Skorpionens stjärntecken? Var inte det, menar Astro-Alvis, som svarar på läsarfrågan från en blivande mamma till en Skorpion.

Hallå där! Du vet väl att du kan ställa en egen astro-fråga till vår astrolog? Läs mer här!

Här är läsarfrågan, och astrologens svar!

"Mitt barn kommer bli Skorpion – vad ska jag vara beredd på första tiden?"

Hej!

Jag är gravid med mitt första barn. När jag fick mitt BF-datum på MVC visade det sig att det är mitt i scorpio season. Jag kommer alltså med stor sannolikhet att föda en i Skorpionens stjärntecken... Det känns lite läskigt. Hur ska jag tänka kring första tiden?

Astrologens svar: "Skorpioner har kloka, gamla själar"

Hej!

Du – det är inget att oroa sig för alls! Tvärtom, faktiskt. Skorpioner är otroligt starka, resistenta och mäktiga, med en granskande och intensiv blick från dag ett! 

Du kommer ha en väldigt intuitiv och receptiv liten människa där hemma, som kommer vilja undersöka alla detaljer och hela sin omgivning ständigt. Skorpioner är nämligen granskaren, detektiven, den mänskliga röntgenmaskinen – som både samlar in fakta via direkt observation och via sin starka intuition. Det betyder att inga hemligheter kan hållas även för små Skorpioner! Som förälder kommer du få konkreta, direkta frågor från din Skorpion som vill veta hur allt ligger till.

Skorpioners styrka och intensitet ligger i att de alltid vill ta upp sanningen till ytan, och det gäller även små Skorpioner! Din bebis kommer vilja förstå saker redan från början. Skorpioner är visa och utvecklade själar, som besitter en allvarsamhet och en mogenhet från tidig ålder. 

Stor guide: Läs allt du vill veta om Skorpionens stjärntecken: datum, egenskaper, turdatum

Med tiden kommer ditt Skorpion-barn att vilja veta allt om livet

Ta din lille Skorpion och hens observationer och frågor på allvar, ta dig tid att förklara saker. Gör inte narr eller förringa dess känslor, funderingar eller intuitioner. Skorpionen kommer hitta svaren någonstans ändå, och hellre att dess förståelse om omvärlden blir korrekt! 

Skorpioner känner inte “fel”, utan har en gåva av att känna exakt precis det som försiggår omkring dem, och denna talang bör inte förringas i ung ålder. Utveckla deras naturliga passioner och intressen, för de kan gå på djupet av vad som helst, så länge det är intressant för dem! Bejaka svaren på deras svårare frågor och “tabu-teman” som Skorpion-barnet utan tvekan kommer att ta upp till ytan och undersöka! 

Låt den minsta Skorpionen får titta och undersöka allt som den vill, hur länge den vill, då analysen av världen börjar tidigt hos detta tecken! Skorpionen kommer som vattentecken att vilja prata om döden, sex, energier, och dylika för barn förbjudna teman, i tidig ålder, och det är helt naturligt, och ska hanteras med öppenhet och ärlighet.

Läs mer:

Därför är det "enkelt" att dumpa en Vattuman – astrologen förklarar