Här är de största inredningstrenderna 2019

Ett kollage med de hetaste inredningstrenderna 2019.
De största inredningstrenderna 2019. - Foto: Unsplash, H&M home och Camprade.
Dela på Pinterest
Vilka möbler, färger och detaljer kommer bli populära framöver? Vi har samlat de största trenderna 2019 när det kommer till inredning.

– Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction och APPRL  –

Torkade blommor

Under 2018 började denna trend med torkade blommor växa fram och våra hem fylldes bland annat av det populära pampas gräset. Under 2019 förutspås denna trend växa sig starkare och vi kommer få se fler torkade växter i våra vaser.


Gula toner

Gyllene och gula toner kommer bli riktigt hett under 2019. Under 2018 var "senapsgult" ett av de mest populära sökorden på Pinterest när det kommer till inredning. Det är en trend som nu antas växa sig större och större. Vi har samlat några favoriter som du kan hitta i butik nedanför.

Kruka, Åhléns 179 kronor.

Pläd, Åhléns 499 kronor.

Kuddfodral, Åhlens 99 kronor.

Runda former

En stor trend när det kommer till möbler 2019 är mjuka och runda former. Vi väljer bort de kantiga sofforna och släpper istället in fåtöljer, soffor, bord och stolar som ser mjuka och behagliga ut.

Dagbädd, Sofacompany 4 199 kronor.

Vinröd sittpuff, Confidentliving 4 239 kronor.

Fåtölj, Sofacompany 3 999 kronor.

Mörkt och ljust trä

Detaljer i trä har varit på tapeten länge och det kommer inte ta stopp 2019. Så om du länge gått och klurat på om du verkligen ska köpa de där trästolarna eller göra ett träfärgat kök så är det dags att slå till. Både ljust och mörkt trä förutspås hänga med och växa sig större under året som kommer.

Trästol, Ellos 2 7990 kronor.

Tax i mörkt trä, 749 kronor.

Bricka i mörkt och ljust trä, H&M Home 199 kronor.

Beige

Det är inte bara senapsgul som förutspås bli trendigt i år. Flera nyanser av beige kommer vi mer än gärna inreda med. Beige är enkelt att matcha och det går hand i hand med vitt. Det är en perfekt färg att välja när du ska köpa soffa, matta eller gardiner.

Påslakan set, Borganäs of Sweden 399 kronor.

Fåtölj, Holmen 5 990 kronor.

Kruka, Holmen 279 kronor.

Speciella soffbord

Nu vill vi att våra soffbord ska ta plats. 2019 får de gärna vara en av nyckelspelarna i vardagsrummet som drar till sig blicken. Unika, bastanta soffbord kommer öka i popularitet och ge hela soffgruppen ett stort lyft.

Soffbord med marmorskiva, Ellos 4 999 kronor.

Soffbord i betong, House Doctor 1 369 kronor.

Soffbord med överdrag av mässing, Jotex 5 999 kronor.

Att öka mysfaktorn i sovrummet kan göra stor skillnad för känslan i ditt hem. Det kan även göra att du känner dig mer lugn och harmonisk som person. Se hur du gör för att få till den mysiga inredningskänslan med inredningsdetaljer under 500 i videon nedanför.

– Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction och APPRL  –

Mer:

15 inredningsdetaljer som får sovrummet att kännas mysigt – under 500

15 inredningskonton du måste följa på Instagram för att få inspiration