Bianca Ingrossos egna väskmärke: Bianca by Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso lanserar ett eget varumärke i Augusti, Bianca by Bianca Ingrosso. - Foto: Bianca Ingrosso
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso släpper nu ett eget varumärke, Bianca by Bianca Ingrosso. I höst så lanseras det nya varumärket som fansen längtat efter.

Bianca Ingrosso är en av Sveriges hetaste kändisar just nu. Nästan allt hon rör vid blir till guld och nu har stjärnan avslöjat att hon ska lansera ett eget varumärke, Bianca by Bianca Ingrosso.

På Instagram så har hon gett oss en tjuvkik på produkterna som kommer släppas från varumärket, och det är varken kläder, smycken eller smink denna gång.

Bianca bär en av produkterna från sitt nya varumärke som kommer lanseras i höst. Bild: Instagram/Bianca Ingrosso

Tidigare har Bianca släppt allt ifrån kollektioner med smycken till en egen parfym. Men Bianca by Bianca Ingrosso kommer satsa på datorer – till en början iallafall.

Otippat, men väldigt tacksamt för de som vill förgylla sina datorer, så släpper Bianca nu fodral till laptops och klistermärken som man kan sätta på baksidan av skärmen.

På kort tid så har varumärket gjort stor succé och Instagramkontot för det nya varumärket har redan 18 000 följare.

Två olika klistermärken till datorn från Biancas nya varumärke. Instagram/Bianca Ingrosso

Så för att lägga vantarna på Biancas designs så bör du antagligen vara snabb den dagen det släpps, och det är väldigt snart.

Redan den 24:e augusti, alltså nästa vecka så kommer varumärket lanseras. Se fler produkter som kommer släppas från Biancas nya märke i videon ovan.

Mer:

Nya bilden på Bianca och Philippe gör succé – slår alla rekord

Bianca har plockat ut sitt löshår – så ser hennes korta hår ut