Karriärtips med Evelina Sigetty som jobbar med Influencers

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Evelina Sigetty är fotografen som alla pratar om just nu. På kort tid har hon blivit efterfrågad bland stora Influencers som så väl företag. Men hur tar man sig dit? Evelina delar med sig av sina bästa tips!

Innan Evelina Sigetty började satsa fullt ut på sin karriär som fotograf jobbade hon på ett äldreboende och drömde sig bort till ett lite mer spännande liv. Under 2016 började det röra på sig och hon fick chansen att fotografera Youtubestjärnorna Jocke och Jonnas bröllop, och där efter tog det fart ordentligt.

Idag, två år senare, så bloggar Evelina på Modette.se och jobbar med Margaux Dietz som förra året utnämndes till årets Influencer.

Förra veckan föreläste Evelina på Modettes första nätverksmingel och hon delade då med sig av en rad inspirerande och användbara karriärstips som du bara måste ta del av.

1. Sök jobben som inte finns

– Sök jobben som inte finns. Du kan inte vänta på att Bianca Ingrosso skriver ut att hon behöver en assistent, våga maila henne innan ansökan kommer ut. Skapa dina egna jobb och få henne, i det här exemplet, att inse att hon behöver en assistent. Helt plötsligt tävlar du inte bland 1000 andra utan bara mot dig själv och dina egna kunskaper, säger Evelina.

2. Maila företag mer än en gång

– Var inte rädd för att maila företag mer än en gång. Visa att du är envis, engagerad och att du verkligen VILL ha jobbet. Personer kommer alltid komma ihåg de som kämpat lite extra. Dem som bara mailade en gång ville helt enkelt inte ha jobbet lika mycket som du som mailade två eller till och med tre gånger, säger Evelina.

3. Jobbet är inte över bara för du är klar

– När en plåtning är slut så är inte jobbet över. Då pratar jag inte om redigeringsarbetet, utan när ni är färdiga med allt. Då ska du tänka på att bygga upp en långvarig relation. Följ personen på Instagram. Gilla och kommentera, visa att du är genuint intresserad. Jag har väldigt sällan haft plåtning med en person EN gång utan vi brukar alltid boka upp fler gånger, säger Evelina.

Vill du lära känna Evelina mer på djupet kan ni läsa Modettes intervju med henne HÄR! Glöm heller inte att spana in hennes blogg som ni hittar HÄR!