Arbeta för Alice Stenlöf – och jobba med influencers

Alice Stenlöf söker nu efter en hjälpande hand, är det du? - Foto: Blogg/alicestenlof.com
Dela på Pinterest
Influencern Alice Stenlöf utökar sitt bolag och letar nu efter sin högra hand. Vill du ha en inblick i influencer-världen och jobba tätt med en av Sveriges största bloggare? Kika här!

Igår avslöjade bloggaren och influencern Alice Stenlöf en stor nyhet. Nu söker hon nämligen en projektledande assistent för att ta sitt varumärke till nästa nivå. 

– Nu är det dags för mig att utöka mitt bolag! Nytt år och jag vill lägga in en högre växel. Jag behöver därför hitta min högra hand som hjälper mig att göra detta möjligt! skriver hon på bloggen.

För att knipa drömjobbet måste du vara flexibel och vilja ha varierande arbetsdagar. Att jobba mycket framför datorn är en självklarhet. Arbetet innebär också att jobba helg, gå på event och följa med på resor. 

– Mitt jobb är väldigt varierat och du behöver därför vara en person som är väldigt flexibel och älskar att jobba! Du kommer mer eller mindre att projektleda mitt liv och strukturera upp mitt schema. Enligt mig ett av de roligaste jobben! säger Alice själv. 

Jobbar du för Alice Stenlöf kommer varje dag ge dig nya erfarenheter. Foto: Blogg/alicestenlof.com

Alice söker en drivande och kreativ person som befinner sig i Stockholm och gärna kan jobba heltid. Ett plus?Du har grymt bra koll på det senaste modet och är duktig på att fota och skriva. Några av arbetsuppgifterna innebär att svara på mejl, korrekturläsa blogginlägg och projektleda samt prisförhandla olika samarbeten. 

Låter det som något för dig? Ta reda på allt om jobbet. Läs mer på Alices blogg här!


Är du en riktigt romantiker? Då hoppas vi att du inte har missat Alice Stenlöfs kärleksförklaring till pojkvännen Philip Wong! Det var när de firade fem år tillsammans som hon gjorde filmen som fick flera av hennes följare att gråta. Älskar du romantik och vill höra en riktig kärlekshistoria? Kolla in klippet nedan! 

Läs också: Det kostar biljetterna till Alice Stenlöf och Bianca Ingrossos livepodd