Alice Stenlöfs kärleksförklaring till pojkvännen får fansen att gråta

Alice Stenlöfs kärleksförklaring till pojkvännen Philip Wong - Foto: Alice Stenlöf och Philip Wong
Dela på Pinterest
Alice Stenlöfs kärleksförklaring till pojkvännen Philip Wong under femårsdagen har rört fansen till tårar och vi förstår verkligen varför.

Influencern Alice Stenlöf pratar ofta om livet, relationer och kärleken till pojkvännen Philip Wong i podden "Har du sagt A får du säga B" som hon driver ihop med kompisen Bianca Ingrosso. Men nu har hon släppt en hel video tillägnad till Philip som rör fansen till tårar.

Nu är det fem år sen Alice och Philip blev tillsammans. De träffades först genom Alice kompis, Philip råkade nämligen vara kompisens storebror...

Det ena ledde till det andra och idag har de varit ett par flera år. Och under deras femårsdag som de firade nyligen så delade Alice en video på Youtube med en rörande kärleksförklaring.

Bild: Instagram/Alice Stenlöf

"OMG gråter!! Detta var det finaste jag sett", "Det här var något av det finaste jag sett. Det gav mig hopp om kärleken och att en dag hitta min person som är den Philip är för dig" och "Detta var så äkta, wow", är några av kommentarerna.

Klippet har legat uppe i ett par dagar och redan fått över 170 000 visningar.

I videon berättar hon om deras första sommar ihop då Philip fans där som stöd när Alices hund gick bort. Hon berättar även om planerna på USA och hur allt tillslut föll på plats för dem som par.

Om du älskar kärlek, fina tal och romantik så måste du verkligen spana in den här videon. Hämta näsduken och se den i spelaren nedanför:


Mer:

Så träffade Alice Stenlöf sin pojkvän Philip Wong

Läs mer om Alice Stenlöf här.