laila land - Nyheter, artiklar, reportage och video

I realityserien Laila Land får vi följa med Laila Bagge i hennes liv. Laila Natali Bagge är en svensk låtskrivare, sångerska och manager. Laila föddes den 15 december 1972 och hennes mamma var svensk och hennes pappa palestinier. Hon är mest känd som en av jurymedlemmarna från programmet Idol, år 2008-2015.


För varje avsnitt får tittarna lära känna henne bättre. Hon delar med sig om allt från sitt kärleksliv till nya projekt. Fokuset är däremot mest på hennes familj. Hennes son Liam är med i en stor del av serien medan Lailas yngre son, Kit, gärna håller sig borta från media. Hittills har serien släppt två säsonger.


Laila har under sitt liv hunnit göra många saker. Hon medverkade i filmen ”Bert-den siste oskulden 1995” och TV-programmet Let’s Dance 2009. Under 90-talet släppte hon flera singlar som lyckades bra. Hon har även skrivit låtar för stora kändisar såsom Celine Dion och 98 Degrees. 


Hon var gift med Anders Bagge 1994-2001. Hon var i ett förhållande med Niclas Wahlgren 2009-2014 och paret gifte sig 2010. Från det förhållandet fick hon sitt andra son, Kit. Laila fick sitt första barn med Mason Pitts 2003 och det flinget höll hon väldigt privat. 


2015 träffade hon sin nuvarande partner, Korosh Kananian. I Laila Land får tittarna reda på att paret vill skaffa ett barn tillsammans men har hittills inte lyckats. Idag lever hon i Lidingö med sin partner och två barn. De bor i en rejäl lyxvilla som är värderad till ungefär 12 miljoner kronor.