Allt om Liam Pitts – Laila Bagges son

Liam Pitts i Dubai, Liam Pitts i blå skjorta.
Här är allt du vill veta om Liam. - Foto: Instagram/liampitts03/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Liam Pitts är killen som gick från att ha varit Youtuber till att medverka i ett eget tv-program. Här är allt du någonsin undrat om honom.

1. Hur gammal är Liam?

Liam Pitts är är född år 2003 och fyller år den 22 juli. I år, 2019, blir han 16 år.

2. Hur lång är Liam Pitts?

Han är  hela 174 centimeter lång och har faktiskt hunnit växa om sin mamma Laila Bagge, som är 163 centimeter.

3. Vad heter Liam Pitts på Instagram och Youtube?

Du hittar Liam på Instagram under namnet @liampitts03. Han har över 92 000 följare och postar en hel del bilder på sig själv och hans liv, som innehåller mycket bilar, resor samt en och annan bild med mamma. Han har även en Youtube-kanal som han startade år 2016. Det var där han började sin karriär och har just nu 144 100 prenumeranter. Dock har han idag lagt Youtube på hyllan och satsar istället på att synas i tv. 

Liam på semester i Dubai. Bildkälla: Instagram/liampitts03

4. Vilka är i Liams familj?

Liam Pitts är son till radioprataren och tv-profilen Laila Bagge. Det är tillsammans med henne han gör tv-programmet "Lailaland". Han har även en halvbror som heter Kit. Pappa till Liam är den amerikanska musikproducenten Mason Pitts. Även honom kommer vi få se en hel del av i nya säsongen av "Lailaland". En vanlig missuppfattning som många har är att Anders Bagge är pappa till Liam, men det stämmer alltså inte. 

5. Vad gör Liam Pitts idag?

Liam har varit aktuell i tv-programmet av "Lailaland". Samtidigt har han fullt upp med både träning och skola, vilket stundtals har varit stressigt.

– Det har kört ihop sig lite med skolan eftersom att vissa dagar har jag fått ta ledigt för att gå på till exempel pressgrejer, och sedan har jag träning varje dag. Det blir att man lägger ifrån sig fritiden mycket, men samtidigt är det här är någonting jag tycker är väldigt kul att göra, säger Liam till Modette.

Liam med mamma Laila Bagge. Bildkälla: Stella Pictures

6. Vad är Liams största intresse?

Liam är ett stort fan av kampsport och det är någonting han verkligen satsar på. Än så länge är han för ung för att tävla i MMA då man måste ha fyllt 18, men tränar gör han för fullt och drömmen är att bli en mästare inom sporten.

Liams mamma Laila Bagge har synts i flera stora produktioner tidigare, bland annat har hon varit en del av juryn i Idol. Vill du veta mer om henne så spana in videon nedan:

Läs mer här:

Här är allt du behöver veta om Lancelot Hedman Graaf

Här är de första bilderna på Jocke och Jonnas dotter