Videoredigera som ett proffs – 4 enkla appar

Vi listar våra 4 favorit videoredigerings-appar.
Vi listar våra 4 favorit videoredigerings-appar. - Foto: Canva.
Dela på Pinterest
Vill du publicera proffsiga videos på Instagram? Vi listar 4 enkla videoredigerings-appar som gör att dina videos når sin fulla potential. Se nedan!

Lust att fylla Instagram-flödet med rörligt material? Man kan tro att det kräver alldeles för mycket tid och kunskap att leverera proffsiga videos, men det stämmer inte! Modette-redaktionen har testat olika videoredigerings-appar och samlat våra 4 favoriter som kommer ta videorna till nästa nivå! 

1. Videoredigerings-app – Inshot 

Den här videoredigerings-appen innehåller många bra och enkla verktyg man kan tänkas behöva. Till exempel trimning, volymjustering och klippning. Dessutom kan du lägga till musik och text till videorna. 

Inshot app. Foto: Inshot.

Ladda ner:
För Apple!
För Android!

2. Videoredigerings-app – Capcut 

I Capcut kan man klippa, trimma och justera ljud så som man önskar. Det som sticker ut med denna videoredigerings-app är att man kan lägga till häftiga effekter samt har ett stort urval av olika teckensnitt man kan välja emellan. 

Capcut app. Foto: Capcut.

Ladda ner: 
För Apple!
För Android!

3. Videoredigerings-app – VN 

VN är en videoredigerings-app som kan vara lite klurig till en början men när man väl får kläm på det är det en enormt bra app med många verktyg som man kan ta hjälp av för att skapa högkvalitativa videos till Instagram. Förutom klippning och trimning kan man exempelvis justera hastigheten i olika nivåer, skapa coola effekter och lägga till text. 

VN app. Foto: VN.

Ladda ner: 
För Apple!
För Android!

4. Videoredigerings-app – Videoleap

Kombinera klipp, addera text och artistiska effekter för att skapa en video som sticker ut i Instagram-flödet. Tips tips! 

Ladda ner: 
För Apple!
För Android!

Läs mer: 

Bli proffs på att ta selfies

Här är appen som influencers redigerar bilder på Instagram med