Guide: Sveriges 9 bästa second hand-butiker

Sveriges bästa second hand-butiker.
Sveriges bästa second hand-butiker. - Foto: Canva.
Dela på Pinterest
Vill du handla kläder på ett hållbart sätt? Här är Stockholms, Göteborgs och Malmös bästa second hand-butiker. Se listan nedan!

Älskar du mode lika mycket som oss men vill inte överkonsumera nya kläder? Här är Stockholms, Göteborgs och Malmös bästa second hand-butiker som du bara måste besöka! 

Second hand – Stockholm

Stockholm kryllar av riktiga godbitar. Du hittar second hand-butiker med riktiga guldkorn oavsett vilken stadsdel du befinner dig i. Allt från Södermalms, Vasastan till Östermalm. Passa på att besöka alla dessa butiker och var en med om en resa tillbaka i tiden. Nedan har vi samlat våra tre bästa second hand i huvudstaden! 

1. Myrorna 

2. Humana

3. Emmaus Stockholm & Emmaus Vintage 

Second hand – Göteborg 

Staden i väst är också en hit när det kommer till att fynda second hand-kläder för en billig peng men av bra kvalité. Förbered dig på unika upplevelser när du besöker stadens butiker. Här är våra second hand favoriter!

1. Evergreen Second hand-butik

2. Beyond Retro 

3. Pop botique 

Second hand – Malmö

Bland Malmös second hand-butiker kan du verkligen ta tillfället i akt och hitta din personliga stil. Åk till butikerna och experimentera dig fram i kläder som sticker ut men som gör gott för både miljön och plånboken. Se våra favorit second hand nedan! 

1. Da Capo

2. Wågat & Schöönt 

3. Erikshjälpen second hand 

Läs mer:

Hack your closet – ett hållbart sätt att handla kläder på

Vad säger ditt stjärntecken om din stil?

Fynda second hand i Stockholm? Här är topp 10-listan