Vad säger ditt stjärntecken om din stil?

Dela på Pinterest
Vi tipsar om vilka plagg och accessoarer du bör satsa på enligt ditt stjärntecken!

I den här artikeln förekommer kommersiella länkar.

Stjärntecken: Väduren

Varm, entusiastisk, social 

Väduren är social och trivs i stora sällskap. Hon kan gå från 0-100 på en sekund vilket reflekteras i hennes klädval. Väduren är stark, modig och går alltid sin egna väg. Det självklara valet för en vädur är att välja en outfit som gör att hon kan gå direkt från kontoret till en utekväll med tjejerna.  En skjortklänning är ett självklart val eftersom väduren oftast satsar på eleganta kläder av god kvalitet som speglar hennes goda självkänsla.

Läs också: Korta kjolar och flippig mesh: här är sommarens hetaste trender


Den här skjortklänningen blir din för 399 kronor. Klicka hem den HÄR.

Stjärntecken: Oxen

Lojal, envis, uthållig

Oxen går sin egna väg och låter sig inte påverkas av andra människor. Oxen älskar att röra sig kring vackra saker och tar vara på varje sekund livet har att erbjuda. Trots att hon är en person som uppskattar vackra ting är hon en person som trivs med trygghet och satsar därför på kvalitet. Elegant och tidlös design är något i oxens stil! Denna klassiska handväska från GUESSpassar till både vardag och fest. 

Klicka hem den HÄR.

Stjärntecken: Tvillingarna

Självständig, modig, impulsiv

Tvillingen är en kvicktänkt och impulsiv själ som sällan har svårt att prata med folk. Hennes förmåga att berätta historier syns även i valet av kläder då varje dag är en ny story. Tvillingen letar alltid efter något nytt och därför tror vi att detta snygga armband i guld från & OTHER STORIES skulle vara en perfekt accessoar.  Snygg, praktisk och väldigt unik!

Läs också: Det här tänder du på – enligt ditt stjärntecken

Vill du köpa detta fina armband kan du klicka hem det HÄR.

Stjärntecken: Kräftan

Lojal, empatisk, beskyddande

Kräftan är en beskyddande och ansvarsfull varelse. Det är inte sällan kräftan väljer ett mer hållbart mode för att värna om moder jord. Du ser oftast kräftan i mer nedtonade plagg som utstrålar mognad och värme.  Denna snygga vinterjacka passar en kräfta som handen i handsken. Hon kan använda den vid många olika tillfällen eftersom den passar till många olika outfits.

Läs också: Det här säger ditt stjärntecken – om hur du är som flickvän 

HÄR kan du klicka hem denna fina jacka.

Stjärntecken: Lejonet

Stolt, romantisk, viljestark

Att lejonet är djungelns konung är något hon inte låter någon glömma i första taget. Hon trivs i strålkastarljuset och kläderna speglar alltid hennes stilsäkra ledarroll. Till skillnad från kräftan är lejonet en person som gärna låter kläderna sticka ut.  De här kaxiga vinterkängorna matchar lejonets personlighet perfekt.

Är du sugen på att klicka hem dessa läckra vinterskor kan du göra det HÄR.

Stjärntecken: Jungfrun

Självmedveten, analytisk, produktiv

Jungfrun älskar en produktiv och välstrukturerad vardag.  Hon är strukturerad och väljer omsorgsfullt ut varje plagg i sin garderob. Ett klassiskt plagg som passar de flesta tillställningar är i jungfruns smak. Denna klassiska, men samtidigt eleganta, smartwatch från Michael Kors är den perfekta accessoaren. Det är inte bara en modern modell utan dess funktion har även en plats i hennes välstrukturerade vardag.

Denna Michael Kors Smartwatch i vackert roséguld kan du klicka hem HÄR.

Stjärntecken: Vågen

Charmig, social, diplomatisk

Vågen är charmig och blir lätt omtyckt i sociala sammanhang. När hon är omgiven av kärlek och harmoni är hon i sitt absoluta habitat. Vågen dras till stilrena kläder som utstrålar självsäkerhet och balans. Du ser oftast vågen ha den perfekta outfiten och hon lyckas alltid hitta smarta lösningar gällande sina kläder. Vågen kan definitivt synas i detta snygga, sköna och praktiska set med myskläder från Bubbleroom.

HÄR kan du köpa denna snygga mysdress.

Stjärntecken: Skorpionen

Intensiv, passionerad, stark

Skorpionen är en medkännande och empatisk varelse. Hon är en lojal vän som alltid står vid din sida. Hennes stil är feminin och sensuell men hon gillar samtidigt omväxling. Skorpionen trivs i ”den lilla svarta” men mår även bra av att bryta av med starka färger och mönster. Detta kan hon göra med hjälp av noggrant utvalda accessoarer som kompletterar hennes mer eleganta plagg.

Klicka hem den här snygga ponchon HÄR.

Stjärntecken: Skytten

Generös, optimistisk, entusiastisk

Skytten beskrivs ofta som en sökare. Hennes optimistiska inställning till livet gör att hon inte är rädd för att testa nya stilar och trender. Hon är oftast aktiv och vill sällan känna sig bunden till en modetrend. En härligt grön klänning är ett smart tips för att lyfta en lite mer nedtonad outfit.

HÄR kan du klicka hem denna vackra klänning.

Stjärntecken: Stenbocken

Trogen, ambitiös, tillbakadragen

Stenbocken är ambitiös och hårt arbetande. Hennes stil reflekterar hennes fantastiska planeringsförmåga och kärlek för ordning och reda. Stenbocken trivs gärna i någonting som passar på kontoret. 

Klicka hem den här läckra cardigan HÄR.

Stjärntecken: Vattumannen

Kreativ, klarsynt, lojal 

Vattumannen kommer alltid gå sin egna väg och tvekar sällan på sin intuition. Hennes starka åsikter gör att hon vågar blanda både färg och form när hon väljer kläder. Vattumannens mod och klarsynthet gör att hon gärna visar vem och är och vad hon står för.

Klicka gärna hem denna snygga tröja HÄR.

Stjärntecken: Fisken

Empatisk, inspirerande, godhjärtad

Många av de kreativaste personerna är födda i fiskens tecken. De har känslorna på utsidan och är väldigt empatiska. Fisken följer gärna trender och drar sig sällan för att bära det allra senaste. Hon brukar dock sätta sin egna kreativa tvist på outfiten, vilket gör även de mest moderna plaggen personliga. En snygg väst i riktig retrostil passar fisken. De får gärna ha något ballt mönster också!

Klicka hem denna snygga väst HÄR.

Mer:

10 nyckelplagg alla borde ha i sin sommargarderob