Mest läst

9 saker du bara känner om du är i ett förhållande med äkta kärlek

Är det äkta kärlek mellan dig och din partner?. Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Har du hittat din perfect match? Gå igenom punkterna och ta reda på svaret här på Modette!

1. Personen gör dig lycklig

En självklar punkt när man säger den högt för sig själv, men inte lika självklar när det kommer till förhållande. Det är nämligen inte ovanligt att man inte mår på topp med sin partner. Så ska det inte behöva vara! Du är värd att må bra. Och när du väl träffat rätt person så kommer lyckan som ett brev på posten.

2. Personen gör dig peppad på livet

Och med lyckan kommer din livpepp på att hitta på allt du bara kan med personen. När du har känslan av att vilja spendera varje minut, sekund och aktivitet med din partner. Då har du hittat helt rätt.

3. Personen får dig att känna dig lugn

Även om ni kan hitta på galna saker, kikna av skratt och dansa med era vänner natten lång så är det tryggheten hen ger dig som du värderar mest. Om din partner inte får dig att slappna av och känna dig bekväm, då finns det någon bättre för dig där ute.

4. Personen får dig att känna dig självsäker

Med din partner vågar du mer, tror på dig själv och satsar på din egna drömmar. Hen pushar dig nämligen varje dag till att göra vad du vill och tror på.

5. Personen ger dig framtidsdrömmar

Visst, det känns dumt att ta förhastade beslut, men när du hittat äkta kärlek så börjar du automatisk fantisera om en framtid, resor och planer ni ska dela.

6. Personen får dig att skratta

Det låter väldigt självklart, men skratt är tyvärr inte alltid en del av alla förhållanden. Men humorn är och kommer alltid att vara A och O i ett förhållande.

7. Personen får dig att oroa dig

Helt plötsligt, när du hittat någon som du verkligen bryr dig om, så kommer oron. Du vill att hen ska må bra och känna samma som du. Lugn, det här är bara ett tecken på att du faktiskt hittat helt rätt.

8. Personen får dig att vara dig själv

Du vill inte dölja något för din partner. Du känner dig helt bekväm i att prata känslor, bjuda på och vara dig själv hela tiden.

9. Personen får dig att älska

Du skulle inte säga att du haft svårt för att släppa in andra. Snarare svårt för att låta dig själv älska andra. Men äntligen tillåter du känslorna flöda. Och orden, gesterna och handligarna som "jag älskar dig" innebär, de kommer enklare än vad du trodde.

Ibland kan det kännas omöjligt att hitta den rätta. Var är hen du letar efter? I en ny studie har forskarna tittat närmre på just detta. Se vilken mötesplatsen som är den vanligaste att hitta kärleken på.

Mer:

 9 tecken på att din kärlek också är din bästa vän