3 anledningar till varför du inte hittar kärleken när du letar efter den

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Söker du efter din rätte men lyckas aldrig hitta det du letar efter? Svaret på varför hittar du här.

1. Du letar efter en känsla inte en person

När du självalt söker efter kärlek och säger "Nu ska jag hitta någon" är det en känsla och en bekräftelse du strävar efter och inte en specifik person. Detta betyder att du blir kär i kärleken och inte personerna du dejtar. Vilket alltid leder till att det inte funkar i längden. Du vill ha din drömpartner – inte bara någon som är ett tidsfördriv när du känner dig ensam.

2. Du är inte lycklig i dig själv

När du letar efter kärlek så är du uppenbart inte nöjd med din situation som singel. Men du kommer inte kunna älska någon, eller få en annan person att falla för dig så länge du inte är nöjd och trivs med dig själv. Jobba på detta först, så kommer du märka extrem skillnad när du börjar dejta igen.

3. Du är som vackrast när du inte anstränger dig

Det är när du slutar leta och anstränga dig för att hitta den rätte som hen oftast dyker upp. Du är som finast, vackrast och mest fantastisk när du är dig själv, avslappnad och naturlig. Då kommer din perfekta match hitta dig – när du minst anar det.


Att kvinnor gör äggfrysning för att öka chanserna att bli gravid i framtiden blir allt vanligare i Sverige. Här är allt du behöver veta.

Mer:

5 säkra tecken på att du är rädd för kärleken