Det här säger ditt stjärntecken – om vilken tatuering du borde skaffa

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash - Foto: Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
En tatuering sitter på din kropp resten av livet. Därför är det viktigt att välja en som passar din personlighet, kolla här vad som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken!

Väduren
Din kaxiga attityd passar med tatueringar som är formade som pilar. De visar på att du är på väg någon stans och är målinriktad i livet.

Oxen
Du uppskattar det sköna i livet som resor, semester och att njuta av dagen. Det återspeglas i dina tatueringar med motiv som exempelvis palmer. Som den känsliga och romantiska personen du är så är nacken en känslig punkt på din kropp. En tatuering där är inte ovanligt på en Oxe.


Tvillingarna
Du har lätt för att låta tankarna flyga iväg, ibland svävar även du iväg själv till nya platser i livet. Därför passar tatueringar med vingar, fjädrar eller fåglar dig allra bäst! Även vita, diskreta tatueringar är inget en tvilling skulle ångra.

Kräftan
Du har ett hjärta av guld och är det stjärntecknet som värnar allra mest om vänner och familj. Att ha en stabil vardag ger dig lugn och lycka! Att dina tatueringar har en underliggande mening är det ingen tvekan om. Motiv som hjärtslag, årtal och ankare passar dig.

Lejon
Av naturen vill du alltid stå i rampljuset för att synas och höras. Därför passar en tatuering som sticker ut perfekt! Gärna i ett motiv som symboliserar din pondus och makt, såsom ett lejon eller en krona!

Jungfrun
Som den ordningsamma och strukturerade person du är så passar du bäst i detaljerade tatueringar med fina linjer. Kombinationer av mönster och former eller genomtänkta citat passar bäst på dig.

Vågen
Du är en sällskapssjuk person som helst undviker att göra saker på tu man hand. Allra bäst klär du i en tatuering som du delar med någon annan. Antingen med din partner eller bästa kompis!

Skorpionen
Starka och vågade tatueringar är något som passar din passionerade sida. Gärna intensiva och mörka tatueringar vid höften eller låret.

Skytten
Din äventyrslystenhet driver dig ständigt mot nya platser och upplevelser i livet. Därför skulle tatueringar med natur, vädersträck eller koordinater passar dig perfekt.

Stenbocken
Du har båda fötterna på jorden och är känd för din kämparglöd för att nå dina mål. Därför vill du ha tatueringar som visar vilken bestämd och driven person du är. Det kan avspeglas i enkla citat eller motiv som växande träd.

Vattumannen
Den humanitära kraften inom dig vill göra jorden till en bättre plats för alla. En symbol för jorden eller en mandala skulle passa dig perfekt!

Fiskarna

Du är en riktig drömmare som ofta svävar iväg med tankarna. Fantasi är något du har gott av och du ser världen som en färgglad plats! Därför är tatueringar med magiska motiv som fjärilar och enhörningar att föredra på dig.


Gilla Modette på Facebook!