Deppig för att sommaren snart är över? Då måste du läsa det här

Var inte deppig för att hösten snart är här! - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Ingen sommarångest här inte, denna lista kommer garanterat få dig att längta till hösten!

1. Du får in rutiner

Efter en skön sommar där du levt för dagen kan det vara skönt att få gå tillbaka till vardagen. För hur skönt är det egentligen inte med lite rutiner?

Foto: Shutterstock

2. Inga fler småkryp

Ja, det blir mörkare men i och med att nätterna blir allt kyligare går alla små kryp in i dvala, en riktig lättnad för alla med småkrypsfobi! Känns det ändå tufft och jobbigt när mörkret faller? Här är enkla tips på hur du kan få mer energi.

3. Ny höst = nytt år

Att nyår infaller mitt i vintern är egentligen ganska konstigt. Det är ju efter sommaren som du får chansen att börja om på riktigt! Passa på att inled jobb- eller skolåret med en riktig rivstart och planera in allt det som du vill göra under hösten och vintern.

Vill du göra det här till ett framgångsrikt år där du tar ett kliv framåt i din personliga utveckling och kanske i karriären. Då borde du checka av det här!

4. Du får träffa alla vänner igen

Äntligen! Under sommaren är det svårt att hålla ihop hela kompisgänget då man lätt dras åt olika håll under semestern. Men när skolan och jobbet kickar igång så hittar man alltid tillbaka till varandra och får tid tillsammans.

5. Rensa och uppdatera garderoben! 

Bikinis och klänningar i all ära, men att gå i snygga höstkappor och härliga stickade tröjor är ju inte helt fel det heller!

6. Utflykter genom vackra höstlandskap

Roadtrips till oupptäckta städer går minst lika bra på hösten som på sommaren. Dessutom så är det så vackert att åka genom Sveriges höstlandskap. Planera att åka till kompisens stuga en helg eller bestäm att ni tar med er picknick med varm choklad till en klippa. Se bara till att ha på er varma kläder!

Foto: Unsplash

7. Allt blir mysigare

Då menar vi verkligen nästan allt (okej, förutom vägen till klubben i snökaoset...)! Finns det något mysigare än att burra upp sig i soffan med vännerna, tända ljus och sippa på en kopp te en kylig höstkväll? Planera in roliga saker i höst så har du något att se framemot!

Vill du ta nästa steg i karriären? Med dessa fem poddar om karriär, investeringar och inspirerande intervjuer kan du utan tvekan nå dina mål. Se mer i videon!


Gilla Modette på Facebook!