Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är sjuka summan Blondinbella betalar för att behålla villan

no title
Dela på Pinterest
Nu är Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spångbergs skilsmässa uppklarad och huset blev inte en billig historia...

För exakt en vecka sedan skrev Odd på kontraktet för sin nya lägenhet och känslorna var minst sagt blandade. Att Blondinbella skulle behålla huset har varit klart länge, men först idag berättar hon hur mycket hon fick lägga för att köpa ut Odd – och det var inte billigt!

Huset har varit viktig för Blondinbella att behålla eftersom hon vill att barnen ska få växa upp där.

"Jag har jobbat hårt för att Gillis och Sally ska få ha det så och så ska det bli oavsett om jag bor själv där eller inte", skriver Blondinbella på bloggen.

Och ja, hon har minst sagt jobbat hårt under sitt 26-åriga liv med tanke på att hon hade råd att köpa huset helt själv efter den nya värderingen.

"Tolv miljoner gick det för i bodelningen, det är galet mycket pengar men jag ville verkligen bo kvar med barnen", skriver Blondinbella. 

Trots att 12 miljoner är en stor utgift så kommer Blondinbella även behöva betala för att få hjälp med hushållet.

"Jag kommer att anlita mer hjälp kring huset på 215 kvm för att få det att gå runt med trädgård, städ och inköp", skriver Blondinbella i ett inlägg.

Mer:

Här är allt som hänt mellan Blondinbella och Odd

Blondinbella om åren med Odd: "Lyckligare på varsitt håll"

Gilla Modette på Facebook! 

Bildkälla: Isabella Löwengrip