Zara Larsson lät Ludwig Kronstrand ligga med andra – hade en regel

En selfie på Zara Larsson och Ludwig Kronstrand.
Zara Larsson ville ha ett öppet förhållande med Hov1-stjärnan Ludwig Kronstrand. - Foto: Zara Larsson
Dela på Pinterest
Nu avslöjar Hov-1 stjärnan, Ludwig Kronstrand, en av de största orsakerna till att det tog slut med Zara Larsson.

Zara Larssons ex, Ludwig Kronstrand, har tidigare berättat om varför det egentligen tog slut mellan paret efter ett 4-årigt långt på och av-förhållande. Han säger att en av orsakerna var att hon hade föreslagit att paret skulle ha ett öppet förhållande och satt upp en regel som han inte kunde hålla.

– Hon säger så här 'Ah, men Ludwig, jag tänker så här. Jag älskar dig mest av allt och jag vill bara att det ska vara du och jag men jag tänker om det här ska fungera så måste vi typ ha ett öppet förhållande, det betyder typ att jag får ligga med andra och du får ligga med andra', säger Ludwig i sin podcast "Noel och Ludwig".
 

Ludwig Kronstrand med Noel Flike som tidigare poddade med Zara. Bild: Ludwig Kronstrand.

Ludwig berättar att han var helt okej med det och att han själv låg med andra. Men det fanns ett krav från exet, Zaras, sida som han inte kunde leva upp till.

– Hennes regler var så här 'man får göra precis vad man vill, men man får inte bli förälskad i någon', och det var väl ungefär som att säga så här 'du får spela hur mycket fotboll du vill, du får spela champions leauge final, men du får fan inte göra mål. Eller snarare att man inte får fira.', säger Ludwig.

Zara och Ludwig har nu gått vidare efter uppbrottet. Bild: Zara Larsson

Han säger att om man då skulle sätta dem båda på en fotbollsplan så skulle de göra många mål, då de är väldigt bra på att göra mål. 

Men Ludwig träffade tillslut en speciell tjej som fick honom på fall och det var en av orsakerna till att paret slutligen gjorde slut. Lär mer om hans hemliga romans här.

Mer: 

Zara Larssons svar till exet Ludwig: "Han var otrogen"

Ludwig Kronstrand avslöjar varför det tog slut med Zara Larsson

Ludwig Kronstrand hade hemlig romans bakom Zara Larssons rygg

Ludwig Kronstrand om Zara Larssons nya kille: "Snygg, typ" 


Här är allt som hänt mellan Zara Larsson och Ludwig Kronstrand


Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Zara Larsson Noel Flike Ludwig Kronstrand