Ludwig Kronstrand om Zara Larssons nya kille Brian Whittaker

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Ludwig Kronstrand skulle se vem Zara Larssons nya pojkvän, Brian Whittaker, var när han råkade göra det pinsamma misstaget.

Hov-1 stjärnan Ludwig Kronstrand har efter 4-års på och avförhållande med popstjärnan Zara Larsson nu gått ut med varför de gjort slut och berättat allt om vilken regel Zara ville ha när hon föreslog att de skulle ha öppet förhållande.

Förra veckan visade popstjärnan Zara Larsson upp den nya kärleken, Brian Whittaker, något som sved lite för exet Ludwig att se, säger han i sin podcast "Noel och Ludwig".

– Jag låg uppe länge igår och scrollade igenom mitt ex pojkväns bilder, säger Ludwig.

Han säger även att det är något som han verkligen inte borde ha gjort då han gick åt lite väl hårt med tummen och råkade gilla en gammal bild på Zaras nya kille. 

– Jag råkade deeplikea en bild utan tröja. Han har ju någon grej för att han ska stå utan tröja och va så här, eh, snygg typ. Det är väl hans grej. Han är säkert jätteskön, Säger Ludwig och skrattar i podden.


Han fortsätter berätta att han inte gjort något under veckan, förutom att vara arg. Poddkollegan Noel Flike, som tidigare poddat med Zara Larsson, berättar att han gjort samma sak men då blivit blockad. 

– Så jag har skapat fyra fejkkonton på Instagram, som följer varann så det ska verka lite mer legitimt typ, säger Noel i podden. 

Och ja, ingen av dem är nog helt ensamma med att ha gjort de här pinsamma sakerna när de stalkat sina ex! 


Mer:

Zara Larssons svar till exet Ludwig: "Han var otrogen"

Ludwig Kronstrand hade hemlig romans bakom Zara Larssons rygg

Zara Larsson lät Ludwig Kronstrand ligga med andra – hade en regel

Ludwig Kronstrand avslöjar varför det tog slut med Zara Larsson

Här är allt som hänt mellan Zara Larsson och Ludwig Kronstrand

Gilla Modette på Facebook!