Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

H&M Home släpper en ny kollektion – perfekt för dig som älskar lyx

H&M Home släpper en ny kollektion.

Dela på Pinterest
Sensommaren och hösten på H&M Home är här. Den nya kollektionen beskrivs som lyxig och elegant då den går i dova färger, mycket mönster och mässing.

Det må vara värmerekord i Sverige och hösten verkar inte ligga runt hörnet ännu men trots detta börjar allt fler höstnyheter rulla in i butiker och online. Igår släppte H&M en ny kollektion för deras Home-avdelning som lättast kan sammanfattas som en drömmig palett av syrenlila och lindblomsgrönt med inslag av lyxiga material. 

H&M Home släpper en ny kollektion
Bild: Kollektionen "Piece of Paradise" beskrivs som en elegant och lyxig kollektion. Bildkälla: H&M Home

Den nya kollektionen för H&M Home heter "Piece of Paradise" och beskrivs av H&M själva som en elegant, ljuvlig och lyxig kollektion. Med den nya kollektionen ska du bejaka din inre romantiker och inreda ditt hem med en feminin elegans.

H&M Home släpper ny kollektion
Bild: Den nya kollektionen innehåller mycket mönster, dova färger och mässing. Bildkälla: H&M Home

Vi kan inte vänta med att inreda våra sovrum och vardagsrum i mässing, rika färger och mönster för en lyxig touch på rummen. När det kommer till höstmodet är det trendigt med djurmönster och det verkar som att det är en trend som även kommer att finnas i många hem i höst.

H&M Homes nya kollektion
Bild: Syrenlila och blommönster är trendigt i höst. Bildkälla: H&M Home

Förläng sommaren med middagsbjudningar för dina närmaste vänner och duka med lekfulla leoparder i form av assietter och muggar. Sätt en extra guldkant på din bjudning genom att duka med bestick och tallrikar i mässing och nyanser av påfågelsblå. 

H&M Homes nya kollektion
Bild: Bjud hem dina vänner och duka med leoparder. Bildkälla: H&M Home

Inför hösten kan du även förvandla ditt badrum till en vilsam oas med fina snittblommor och vackra blommönster som livar upp i höstmörkret.

H&M Home släpper en ny kollektion
Bild: Gör om ditt badrum till en vilsam oas. Bildkälla: H&M Home

Se några av de nya produkterna i kollektionen "Piece of Paradise" i videon ovan.

Läs mer: 

H&M Home har släppt sina första möbler – så ser kollektionen ut

Här är knepen som får ett litet rum att upplevas som större ut