Justin Bieber avslöjar varför han grät häromdagen

Justin Bieber grät häromdagen
Justin Bieber avslöjar varför han grät häromdagen - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Det är inte lätt att vara världsstjärna och supermodell då paparazzis ser allt du gör. Häromdagen fångades Justin Bieber och Hailey Baldwin på bild när de grät. Något som fått fansen att ifrågasätta

För några dagar sedan började det spridas bilder och videos på Justin Bieber och Hailey Baldwin när de var ute på cykeltur i New York. Trots att de befann sig tillsammans i ett soligt New York så kunde vi se paret gråta i omgångar på olika bilder. På en av bilderna såg vi fästmön Hailey trösta sin blivande man genom att klappa honom på ryggen medan Justin storgrät och gömde ansiktet i sina händer. 

Redan i förra veckan såg vi Hailey ha bytt ut förlovningsringen mot något som vi tyckte efterlikna vigselringar. I samma veva sågs paret ha ett möte med en präst och allt fler började ifrågasätta om paret gift sig i hemlighet. Men enligt Cosmopolitan ska Justin Bieber ha förklarat för paparazzis varför han grät när han en dag senare var på väg från fästmön Hailey Baldwins lägenhet i New York. Och anledningen? Den får oss att, precis som fansen, undra hur det är mellan kändisparet.

Justin Bieber och Hailey Baldwin i New York häromdagen. Bildkälla: Unsplash

När en fotograf frågade Justin varför paret grät höll han upp en bok med titeln "The Meaning of Marriage". 

"Du har bra dagar och du har dåliga dagar, det är inte äkta om det inte finns dåliga dagar", ska Justin ha sagt enligt Cosmopolitan.

Läs mer:

Här är filmen på Hailey Baldwin som Justin Bieber raderade