Här är filmen på Hailey Baldwin som Justin Bieber raderade

Dela på Pinterest
Justin Bieber och Hailey Baldwin är nyförlovade och har hela världens ögon på sig. Men igår tabbade sig Justin då han postade en film på Instagram – en film som han sedan valde att ta bort.

Det var förra lördagen som världsartisten Justin Bieber gick ner på knä och friade till sin flickvän Haliey Baldwin, som är supermodell. Paret har känt varandra sedan de var tonåringar och nu väntar vi alla på ett drömmigt kändisbröllop.

Bildkälla: Instagram

Någon dag efter att nyheten kom bekräftade paret själva förlovningen på sociala medier, där Justin skrev att Hailey är hans livs kärlek.

Bildkälla: Instagram/justinbieber

Men, igår postade Justin något han kanske inte borde ha gjort. På Instagram la han nämligen upp en video med texten "Meet my fiancé". 

Bildkälla: Instagram/Justin Bieber

På videon kan vi se Hailey Baldwin sjunga, och det låter kanske inte lika bra som när Justin Bieber tar ton.

Justin ändrade sin text under videon på Instagram flera gånger, först la han till "Meet my fiancé at 16", något han förmodligen gjorde då flera trodde filmen var ny. Sedan uppdaterade han texten igen och skrev att hon inte gillade videon, så att han skulle radera den. 

Efter ett tag var videon borttagen, men eftersom Justin Bieber har ungefär 100 miljoner följare, så har såklart videon spridits ändå.

Så, vill ni höra Hailey sjunga? Se på videon nedan. 

Mer:

Så har Selena Gomez agerat efter Justin Biebers förlovning

Videon visar när Justin Bieber och Hailey Baldwin träffas för första gången

Allt du behöver veta om Justin Bieber och Hailey Baldwin

Gilla Modette på Facebook!