Nu bryter Linn Ahlborg tystnaden om Victor Leksell från Idol

Till vänster visas en selfie av Linn Ahlborg och till höger visas en bild av Victor Leksell som håller upp sin guldbiljett till Idol.
Det ryktas om att Linn Ahlborg och Idolstjärnan Victor Leksell har ihop det och nu svarar Linn på hur det ligger till. - Foto: Linn Ahlborg och Viktor Leksell
Dela på Pinterest
Efter Way out West blossade romansrykten upp kring Youtubestjärnan Linn Ahlborg och Victor Leksell från Idol. Nu berättar Linn om hur det ligger till mellan dem.

Romansryktena kring Linn Ahlborg och Victor Leksell blossade upp redan förra året efter att Victor dök upp på Linns 18-års fest. Det påstådda paret ska sedan ha droppat några söta kommentarer om varandra på sociala medier och när Victor åkte ur Idol så fanns Linn där och stöttade.

När dessa ryktena började var Victor högaktuell i Idol där han åkte ut i kvalfinalen. Idag är Victor 21 år och jobbar med att ta fram ny musik. 

Victor Leksell har bland annat släppt låten "Vart du sover" och han har ny musik på gång. Bildkälla: Instagram/Victor Leksell

Under Way Out West så såg Linn och Victor ut att vara som ler- och halmstrå och många av Linns fans började tro att det fortfarande fanns en chans till romans.

I en frågestund på Instagram går Linn ut och berättar om hur det faktiskt ligger till när frågan: "Är det nåt mellan dig och victor??".

"Nej men han är väldigt snäll och ni ska bara höra hans nästa låt!!!!", svarar Linn i sin story på Instagram.

Linn Ahlborg ger svar på tal till de läsarna som undrar om hennes relation till Victor Leksell. Bildkälla: Instagram/Linn Ahlborg

Så ingen romans denna gång utan deras relation är bara vänskaplig, men a girl can dream, right?

Förhoppningsvis så har vi åtminstone riktigt bra musik att se fram emot. Och inte nog med det så släpper även Linn Ahlborg en ny kollektion nu på söndag. Som om inte det vore nog så är hösten full av saker att se fram emot. Om du vill tagga igång lite extra så borde du läsa om dessa sju saker som händer i September– som vi längtar till!

Mer:

Så vet du om din sommarfling kan bli mer än en flört

Linn Ahlborg visar upp sin nya lyxlägenhet i Stockholm