Kylie Jenner visar upp sitt hus – Du kommer att vilja flytta in

Kylie Jenners väsksamling och hennes nya bilar
Kylie Jenner visar nu upp sitt lyxhus på sociala medier. - Foto: TT/Rich Fury
Dela på Pinterest
De yngsta medlemmen i Jenner-Kardashian familjen visar nu upp sitt lyxboende på Instagram, och det är inget litet ställe vi snackar om!

Kylie Jenner är bara 21 år och redan miljardär. Hon är faktiskt den yngsta på Forbes lista över de kvinnor som är rikast i USA som själva tjänat ihop sina cash. Om ett år skulle hon till och med kunna bli den yngsta miljardären i historien och då slå Mark Zuckerberg som lyckades bli miljardär när han var 23 år. Inte illa va? Därför är vi inte speciellt förvånade över att hon har köpt ett hus för hela 109 miljoner kronor. 

Kylie Jenner är en av de rikaste i Jenner-Kardashian familjen. Bildkälla: TT/AP/Rich Fury

Häromdagen delade hon med sig av bilder på det lyxiga huset på Instagram, och man blir verkligen sugen på att flytta in. I klippen visar hon bland annat upp två swimmingpooler, en balkong, en tennisbana och en enorm parkering. Kylie behöver knappast oroa sig för att inte få plats med sina gäster. 

I huset bor hon tillsammans med sin 7 månader gamla dotter Stormi som hon har tillsammans med rapparen Travis Scott, 25.

Bildkälla: TT/AP

Från början blev Kylie Jenner känd redan som 10-åring genom att vara med i det populära programmet "Familjen Kardashian". Men den största anledningen till Kylie's framgångar idag är hennes sminkmärke "Kylie Cosmetics" som hon startade för två år sedan. Enligt Forbes är företaget värt minst 800 miljoner dollar och har redan sålt produkter för över 630 miljoner dollar. En anledning till att företaget går så pass bra är förmodligen för att hon är grym på att använda sina sociala medier rätt. På Instagram har hon över 114 miljoner följare på sitt privata konto och över 17 miljoner följare på företaget Kylie Cosmetics.

I klippet längst upp kan du se bilder inifrån Kylies feta hus. Varning, du kommer med stor sannolikhet vilja flytta in.

Läs mer här: 

Därför vill Kylie Jenner inte visa sig med pojkvännen Travis Scott

Kylie Jenner avslöjar sitt sminkhack och det är så smart