Kylie Jenner avslöjar sitt sminkhack och det är så smart

Dela på Pinterest
Kylie Jenner visar upp sin sminkrutin där hon visar allt från hur hon lägger basen till ögonen, läpparna och ögonbrynen. Och då passar hon på att avslöja ett galet smart sminkknep.

Kylie Jenner är en av världens kanske mest kända och rikaste 20-åringar som har hela världens ögon på sig. Hon är en av systrarna i Kardashian-familjen, men hon har även gjort sitt eget varumärke "Kylie Jenner" minst lika känt.

2016 startade hon sitt eget skönhetsmärke "Kylie Cosmetics" som snabbt blev en superhit inom skönhetsvärlden, och 2018 blev hon mamma efter att hon hållit sin graviditet hemlig för omvärlden.

Kylie Jenner är en ikon när det gäller både mode och skönhet, då hon ofta är den som sätter trenderna från början. 

Nu har hon gästat den prestigefyllda modetidningen Vogue, där hon avslöjar alla sina smarta sminkhacks. Det är på Vouges youtubekanal som kändisar gästar och filmas när de står och sminkar sig för dagen. Tidigare har vi sett stora namn som Bella Hadid och Rihanna gästa, men nu var det alltså Kylies tur.

Bildkälla: Youtube

När hon ska börja sminka sig så börjar hon med sina ögon och ögonbryn – och hon har en bra förklaring till varför.

Kylie vill nämligen ta ögonskugga, eyeliner och måla sina ögonbryn innan hon börjar med sin bas, för att hon vill kunna göra rent runt ögonen – efter att hon sminkat med ögonskugga.

Bildkälla: Youtube

Som alla beautyjunkies där ute vet så ramlar gärna ögonskuggan ner under ögat när man sminkar sig, något som kan bli problematiskt. Men det har Kylie Jenner ett smart knep för!

Hon sminkar sina ögon först, och tar sedan servetter med sminkborttagningsmedel och drar under och omkring ögonen. Därefter börjar hon med sin bas, som då är helt ren. Smart va?

Bildkälla: Youtube

Mer:

Det här är skillnaden mellan singel och volymfransar

Gilla Modette på Facebook!