Brooklyn Beckhams tatuering gör fansen galna: "Så lik David Beckham"

Brooklyn och David Beckham spelar fotboll ihop
David Beckhams son, Brooklyn, börjar bli läskigt lik pappa med sina nya tatueringar. - Foto: TT/Jon Super
Dela på Pinterest
Brooklyn Beckham är en av alla kändisar som skaffat många gaddar över hela kroppen, och hans senaste tatuering gör succé på Instagram.

Brooklyn Beckhams tatueringar brukar ofta väcka stor uppmärksamhet. Tidigare har det berott på att tatueringarna har innehållit faktafel och enligt många fans har en av tatueringarna varit kränkande.

Hans senaste tatuering har även den fått väldigt mycket uppmärksamhet, men denna gång för att den är lite intim, galet het och får honom att påminna om hans pappa David Beckham.

Det är på Instagram som Brooklyn visar upp det senaste bläcket. På bara några timmar har bilden fått tusentals reaktioner och kommentarerna strömmar in.

Brooklyns nya tatuering på bröstet föreställer en bild på änglar. Bild: Instagram/Brooklyn Beckham

Bland alla kommentarer med eldflammor så är det som sagt flera som skriver att tatueringen får honom att påminna om hans pappas David Beckham.

Och visst börjar de likna varandra?

David Beckham har själv många tatueringar och den på hans vänstra bröst liknar sonens. Bild: TT/Julio Cortez

Och som om tatueringar inte vore nog så lyckades brooklyn höja hunk-faktorn ytterligare häromdagen när han visade upp familjens senaste tillskott. Valpen "Fig Beckham".

Brooklyns bild gjorde succé på Instagram och vi förstår verkligen varför! Bild: Instagram/Brooklyn Beckham

Om du inte kan få nog av tatueringar eller söta hundvalpar så är Brooklyn killen för dig. Som tur är ryktas det om att han just nu är singel. Hans tidigare förhållande med skådespelerskan Chloë Grace Mortez, som dumpade honom på det mest brutala sättet någonsin, ska vara över en gång för alla.

Så det är hög tid att slide into his DM – och om du inte vet vad du ska skriva där så kan du ju testa någon av dessa klockrena repliker!