Meghan Markles systers hårda ord på twitter: "Fejk"

Meghan Markle i uppsatt hår
Meghan har sagt upp kontakten med många nära vänner. - Foto: Instagram/meghan_markle
Dela på Pinterest
Hertiginnan av Sussex vet inte vilka hon ska lita på, och har förlorat många vänner på grund av det.

Meghan Markle har "trust issues". Och det skulle vi nog också haft om vi var i hennes skor. Hertiginnan av Sussex har flera gånger varit med om att både hennes vänner och familjemedlemmar läckt diverse historier om hennes privatliv till media. Och sedan hon gifte sig med prins Harry så har det bara blivit värre och värre, vilket har lett till att hennes umgängeskrets minskat dramatiskt, skriver People.

Meghan Markle har svårt för att lita på sina vänner. Bildkälla: Instagram/meghan_markle

Enligt en källa ska Meghan berättat att hon har förlorat kontakten med några av hennes nära vänner som hon hade innan bröllopet, vilket ska ha varit tufft för henne att gå igenom. Hon ska även ha sagt att hon tycker det är svårt att veta vilka hon ska lita på. 

Som att det inte räcker med att ha falska vänner, så har det varit en hel del drama kring hennes pappa och halvsyster Samantha Markle, som pratat illa om henne på sociala medier. 


Halvsystern Samanta Markle kallade Meghan DuchASS i en Tweet. Bildkälla: Stella Pictures


"Jag tänker inte linda in något mer! 'The DUCHASS' borde vara human till vår pappa som har givit henne allting... och sluta upp med den här mediaskiten! Han var den enda som alltid var där för henne. Sluta med fejkade vinkningar och fejkade leenden. 'The duchASS' kan buga inför pappa", har Samantha skrivit på sitt privata Twitter-konto enligt Cosmopolitan


Hårda ord från halvsyrran, och att till och med ha familjen mot sig kan inte vara lätt för stackars Meghan. Men en av de få som hon uppenbarligen litar på är stylisten och bästa vännen Jessica Mulroney. Meghan flög nyligen ned till Jessica och hälsade på henne i Toronto. Enligt Cosmopolitan ska Kensington Palace, i samband med flygresan, ha skickat ett brev till Air Canada och bett om att ingen skulle försöka ta en bild på Meghan under flygturen. 

Det är i alla fall tur att Meghan har sin bästis Jessica Mulroney. Bildkälla: Stella Pictures

Det kan ju helt klart konstateras att vara kunglig inte bara är en dans på rosor. Vi har tidigare skrivit en artikel om att Meghan Markle och Prins Harry inte gillar att bli fotade, som du kan läsa här. Är du istället nyfiken på vad Meghan har för gulligt smeknamn på prinsen hittar du det här.