Det här äter Kate Middleton och Prins William helst till lunch

Deras favoritmat är inte vad man kunde tro. - Foto: TT/AP/Ben Curtis
Dela på Pinterest
Att vara kunglig innebär inte bara påkostade restaurangbesök, i alla fall inte om man frågar Prins William och Kate Middleton.

Prins William och Kate Middleton avslöjade i veckan vad deras favoritlunch är, och otippat nog är den vardagligare än vad man kan tro. Vi har tidigare kunnat läsa om hur Kate och William vill uppfostra deras barn på ett så "vanligt" sätt som möjligt, och hertigparet verkar tänka i samma banor vad det gäller mat.


Bildkälla: TT/AP/Ben Curtis

I torsdags var det nyöppning av Japan House i London, som är ett projekt som har som mål att den brittiska befolkningen ska få bättre förståelse för Japan och på så sätt stärka banden mellan de två länderna. Prins William var på plats och fick en tour av anläggningen. Förutom det hann hertigen av Cambridge även med att kolla på en utställning, chit-chatta med Japanska hantverkare och affärsmän, samt hålla ett tal. 

Hertigen hann med mycket under besöket. Bildkälla: Stella Pictures

Prins William fick även möjlighet att tillsammans med lokala skolelever öva på att använda chopsticks, vilket kan vara användbart med tanke på den maträtten som verkar ligga hertigen varmt om hjärtat.


Här får prins William en lektion i hur man använder ätpinnar. Bildkälla: Stella Pictures

Japan House har nämligen en restaurang vid namn Akira, som Prins William fick avnjuta ett smakprov ifrån. I utprovnings-menyn ingick en Bento box innehållandes sushi. Hertigen verkade mer än nöjd då han i egen person avslöjade för kocken, Akira Shimuzu, att han och Kate "älskar sushi". 

Vem tackar nej till sushi? Bildkälla: Stella Pictures

Enligt Cosmopolitan ska en källa från Japan House avslöjat på Twitter att prinsen även sagt att han och Kate måste besöka restaurangen igen och äta lunch när ingen annan är där. Kate och William har även tidigare pratat om sina matvanor i BBC Radio One, och berättade då att dom älskar att köpa takeaway mat, gärna innehållandes curry. 

Här är Tweeten från Japan house:


Avslutningsvis skålade prins William och den Japanska organisationen med Sake, som är en slags alkoholhaltig dryck gjort på ris. 


Bildkälla: Stella Pictures

Sushi och takeaway går hem hos hertigparet av Cambridge, alltså. Dessa kungligheter är nog inte så olika oss "vanliga" människor, trots allt.

Läs mer här:

Prins William och Kate Middletons strategi för att uppfostra barnen

Därför gick prins William och Kate Middleton skilda vägar