Sminket Meghan Markle slutat använda

Meghan Markle vill känna sig bekväm i sin makeup. - Foto: Instagram/meghan_markle
Dela på Pinterest
Hertiginnan av Sussex lyckas alltid med den där naturligt fräscha looken. Men det finns en skönhetsrutin hon nu slutat med.

Meghan Markle har blivit mer eller mindre känd för att alltid se oförskämt fräsch ut. Det där perfekta glowet och charmiga fräknarna hade vi mer än gärna tackat ja till. Hur får man egentligen till denna eftertraktade look? Daniel Martin är namnet på Meghan's makeup artist, som ligger bakom kunglighetens sminkrutin. Det var även han som hjälpte henne att kirra hennes fantastiska bröllopslook.

Visst är hon vacker? Bildkälla: Instagram/meghan_markle

 I en artikel hos People avslöjar Daniel att trots att han är den personen som får hennes ansikte att skina av lyster, så brukar faktiskt Meghan oftast sminka sig på egen hand, då hon börjat känna sig mer och mer bekväm med det. 

"Hon älskar smink och hon är bra på det," säger Daniel enligt People.

 "Inte för att hon är kinkig, hon vill bara göra sig klar och gå ut genom dörren", fortsätter han att berätta. 

Daniel berättar också att Meghan tycker om att experimentera med olika toner, men ändå inte svävar allt för långt ifrån hennes vanliga rutin, då hon känner sig bekvämast med att följa den.

Så fräscht med fräknar! Bildkälla: Instagram/meghan_markle

Daniel stod för Meghan's look redan under den tiden hon gjorde Suits, och en grej som har ändrats sedan dess är att Meghan nu föredrar starkare, mer definierade ögonbryn. Men det finns en grej som Meghan har slutat upp med helt, nämligen att använda sig av rött läppstift. 

Såhär kommer vi förmodligen inte se Meghan något mer. Bildkälla: Instagram/meghan_markle

"När hon har haft röda läppar har hon inte känt sig bekväm i det, helt enkelt. Hon gillar att prata och hon vill inte behöva oroa sig över något", förklarar Daniel Martin. 

"De (kungligheterna) har så många förbindelser, därför behöver man hålla sig till de man känner till och är bekväm med, och bara äga det", fortsätter han.

Röda läppar eller inte, Meghan Markle ser flawless ut oavsett. Någon som däremot INTE ville skippa den röda färgen var prinsessan Diana. Hon bröt mot den kungliga etiketten på en hel del punkter, läs mer om det här.