Hailey Baldwin berättar om hur Justin Bieber friade

Hailey berättar nu om förlovningen. - Foto: TT/AP/Jordan Strauss
Dela på Pinterest
Hailey Baldwin och Justin Bieber verkar vara kärare än någonsin, och nu avslöjar Hailey hur det gick till när Justin gick ner på knä.

Justin Bieber och Hailey Baldwin är paret alla snackar om just nu. Det har spekulerats mycket kring om paret har gift sig eller inte. Men något som vi vet säkert är att Justin har friat till sin Hailey, och nu har hon berättat om hur hon känner kring det.

Hailey (eller ska vi säga Mrs. Bieber?) beskriver frieriet som en av det mest äventyrliga saker hon varit med om på länge. Enligt Cosmopolitan så ska Baldwin nämligen ha fått frågan om vad  som är det mest spännande hon har varit med om på sista tiden. Hon svarade då att det är de ständiga resorna med Bieber som definitivt toppar den listan. 

Bildkälla: Stella Pictures

"För mig, är äventyr att flänga runt utan någon speciell plan, vilket är något som jag normalt sett inte känner mig speciellt bekväm med. Men jag har gjort det nu under de senaste månaderna, bara rest, och det är så kul att ha den möjligheten att kunna hitta på saker längs vägen", säger Hailey till The Coveteur.

En av de "äventyren" paret ska ha hittat på är alltså att förlova sig. Hailey ska ha beskrivit förlovningen på ett dramatiskt sätt i sann Shakespeare-anda.


Bildkälla: Instagram/haileybaldwin

"Ja, jag har förlovat mig! Jag tror att det förmodligen är den största OMG stunden för mig det här året, och i hela mitt liv. Så det ligger definitivt i toppen av alla äventyr jag har varit med om", säger hon till The Coveteur.

För några veckor sedan kunde vi även se en glimt av Hailey Baldwins gigantiska förlovningsring under New York Fashion Week.  Det var under Carolina Herreras show som hon visade ringen för modellen Sailor Brinkley Cook, och hon såg verkligen så lycklig ut. Bra jobbat Justin!Läs mer här: 

Justin Biebers uppträdande på gatan i London chockar fansen totalt

Här är filmen på Hailey Baldwin som Justin Bieber raderade